USD 39.73 40.00
  • USD 39.73 40.00
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Застосунок «Повітряна тривога» сповіщає про п’ять типів тривог, – розробники

23 Серпня 2022 17:09
Застосунок «Повітряна тривога» версії 4.0. сповіщає про п’ять типів тривог: повітряна тривога, артобстріл, вуличні бої, хімічна та радіаційна небезпека. Сповіщення для кожного типу тривоги є унікальними у застосунку та відрізняється відповідним голосовим повідомленням та звуковим сигналом.

Про це повідомили розробники застосунку «Повітряна тривога».

«У налаштуваннях застосунку «Повітряна тривога» користувачі можуть вибрати жіночий або чоловічий голос сповіщень. У разі тривоги користувачам також надходитиме текстове повідомлення з рекомендаціями дій, залежно від типу тривоги.

Закликаємо уважно ставитися до повідомлень у ЗМІ та соцмережах про зміну сигналів тривог у загальних системах сповіщення, зокрема вуличних сирен. Ці сигнали залишилися незмінними та керуються обласними адміністраціями. Завжди перевіряйте першоджерела – офіційні ресурси держустанов.

Нагадаємо, у TikTok з’явилося відео про різні сигнали тривог застосунку. Центр протидії дезінформації при РНБО України зробив заяву про оновлення сигналів повітряної тривоги та пізніше спростував некоректні трактування цієї новини. У ЗМІ продовжили ширитися новини із TikTok-відео про різні сигнали тривог застосунку та посиланням на інформацію від Центру протидії дезінформації, яку вже спростували.

Ми поширили інформацію про те, що відео користувача TikTok – це фейк, маючи на увазі, що сигнали, демонстровані у відео, відповідають лише додатку, а не загальним системам сповіщення, як це було сприйнято аудиторією», – йдеться у повідомленні.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus