USD 39.35 39.65
  • USD 39.35 39.65
  • EUR 39.57 39.70
  • PLN 9.80 10.00

У Зеленського допускають дострокові місцеві вибори

16 Липня 2019 08:59
У президента України Володимира Зеленського розглядають можливість проведення дострокових виборів до органів місцевого самоврядування.

Це потрібно, аби найбільш ефективно перезавантажити всю систему, яка стосується відносин «влада і людина», повідомив представник глави держави у Верховній Раді Руслан Стефанчук в ефірі телеканалу ICTV.

«Буде це здійснено наступної осені або може бути здійснено ще й до цього – ми розглядаємо різні варіанти, як найбільш ефективно перезавантажити всю систему, що стосується відносин «влада і людина», – зазначив Стефанчук.

«Володимир Зеленський йшов з чітким розумінням того, що нас не цікавить питання зміни осіб в діючій системі влади. Якщо ти кинеш свіжий огірок в бочку з прокислими огірками, він стане кислим огірком», – наголосив Стефанчук під час програми «Свобода слова».

Додав, що завдання нової владної команди – зміна системи влади.

Чергові місцеві вибори в Україні мають відбутися в 2020 році.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Виборець Показати IP 16 Липня 2019 09:57
Почалося...відповідно до якого законодавства України?Не існує такого закону.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus