USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

У Зеленського погодили відставку глави МОЗ Степанова, – нардеп

16 Листопада 2020 11:40
В Офісі Президента України й Кабінеті Міністрів вже погодили відставку очільника Міністерства охорони здоров’я Максим Степанов.

Про те, що у владі дійшли консенсусу щодо звільнення Максима Степанова, розповів депутат від «Голосу» Ярослав Железняк, а також волонтерка Оксана Сухорукова, яка 13 листопада брала участь у нараді в Офісі Президента України, передає 24 канал.

Парламентар розповів, що того ж дня, у п’ятницю, 13 листопада, у Кабінеті Міністрів України підписали документ, який розпочне процес звільнення міністра. Тож він почав екстрено шукати голоси проти власної відставки.

«Тоді міністр дізнається, що голоси на його звільнення вже є, так ще й запасом. Після цього він йде «на лікарняний»», – розповів Ярослав Железняк.

До слова, ні прізвища міністра, ні назву міністерства, яке той очолює, нардеп не називає, та підказка про лікарняний з 13 листопада більш ніж чітко вказує на Максима Степанова.

Крім того, 13 листопада в Офісі Президента України провели зустріч з волонтерами, аби обговорити питання коронавірусу в Україні. Зокрема, радилися щодо того, як бути далі.

Оксана Сухорукова, яка була однією з учасниць зустрічі, переконана, що простого й красивого вирішення проблем немає. Мовляв, карантин вихідного дня не допоможе – доведеться вводити жорсткий локдаун, бодай ненадовго.

«Питання часу й кількості смертей в муках. Поки триває боротьба за крісло міністра охорони здоров’я, а вона триває, поки ідуть перемовини за голоси, за кандидатури від різних політсил, люди задихаються в лікарнях», – заявила волонтерка.

Читати також: Ігор Палиця вимагає від Ради розглянути постанову про відставку Степанова

За її словами, на той момент, коли волонтери були в Офісі Президента України, рішення про звільнення Максима Степанова, вже було схвалене.

До слова, остаточне рішення про схвалення члена Кабінету Міністрів схвалює Верховна Рада України. Втім, відповідного законопроєкту на сайті парламенту на момент публікації цієї новини ще немає.

Як повідомлялося, очільник МОЗ Максим Степанов отримав позитивний тест на COVID-19 і знаходиться на самоізоляції вдома.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Анонім Показати IP 16 Листопада 2020 13:16
В Європі запроваджують карантини все жорсткіші і жорсткіші, а у нас змінюють міністрів, результат не забариться
То сядь до Анонім Показати IP 16 Листопада 2020 13:32
То сядь і сиди,закрийся в льосі,хто тобі не дає????!!!!
Так до Анонім Показати IP 16 Листопада 2020 16:06
Так на когось потрібно перекласти відповідальність за "велике крадівництво". Так отож!
Вадім Показати IP 16 Листопада 2020 14:46
Потрібно зробити поголовно тести, виявити хворих і закрити її на карантин на 3 тижні. Бо ці карантині заходи вихідного дня як бій з цвіллю всередині квартири, коли ззовні стіна не ізольована від вологи.
Ой Показати IP 16 Листопада 2020 15:29
Разом із дружиною наколядував на карантині достатньо, хай ще і хтось інший зробить.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus