USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

У Луцьку наведуть лад на ділянці, «де вовки скоро заведуться»

29 Серпня 2018 10:14
Ухвалити рішення щодо ділянки на проспекті Соборності, яка незаконно використовується для нічної автопарковки, планують після виїзного засідання профільної комісії міськради у вересні.

Про це йшлося під час засідання постійної комісії міськради з питань земельних відносин і земельного кадастру 29 серпня.

Як зауважив голова комісії Олександр Козлюк, на ділянці на проспекті Соборності, 34 «скоро вовки заведуться»: ділянку орендар отримав для будівництва торгово-офісного центру. Натомість її використовують вночі для стоянки автомобілів за 15-20 гривень. Там зареєстроване початкове будівництво на 3-4% площі ділянки. Тому депутат пропонував після 20 вересня провести виїзне засідання комісії, а після обстеження підготувати документи для ухвалення рішення.

Нагадаємо, у червні депутати вирішили не надавати в оренду ділянку під нелегальною автостоянкою.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Ага Показати IP 29 Серпня 2018 11:25
вовки скоро заведуться під мостом що біля Нашого Краю на вул Шевченка і перед переходом на Набережну, там же хащі дикі - рай для маньяків, а навчання починається, тудою діти ходитимуть в третю, першу, спортивну школи, і в другу зміну коли темно(((
Анонім Показати IP 29 Серпня 2018 13:43
Та що їм діти, їм би вирішити хто парковку буде забудовувати.. отак і живем

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus