USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У Женеві понад тисяча людей вишикувалися в чергу за безкоштовними продуктами

10 Травня 2020 11:23
У Женеві – одному з найдорожчих міст світу – понад тисячу осіб вишикувалися в чергу за безкоштовною їжею. Криза, викликана пандемією коронавірусу, проливає світло на ситуацію, в яку потрапили ті, кого зазвичай не помічають в місті приватних банків і розкішних магазинів. Пакети з продуктами харчування вже в шостий раз підготувала благодійна асоціація «Караван солідарності», пише Еuronews.

Директор асоціації Сільвана Мастроматтео каже: «Тіньовий сектор економіки існує давно. Люди, які зазвичай працюють в сфері обслуговування і домашнього господарства, через кризу втратили джерела доходу, тому що отримували оплату за виконану роботу, але карантин призвів до того, що тепер працювати їм ніде, а це значить, що вони не отримують гроші».

Черга розтяглася на півтора кілометра, так як згідно вимог соціального дистанціювання люди стояли на відстані в два метри один від одного. В асоціації кажуть, що з кожним разом за їжею приходять все більше людей. Чисельність населення Швейцарії перевищує 8,5 млн осіб. У 2018 році 660 тисяч з них жили в умовах бідності.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Богдан Сташинський Показати IP 10 Травня 2020 13:45
На х... цей дешевий піяр ... Ви бачите хто в черзі ??? Таки люди є в Парижі в Лондоні у Відні, але вони з бизького Сходу, країн півночи Африки та навіть вони є у Варшаві - а це наші земляки - українці !!!
Дідо Показати IP 10 Травня 2020 23:19
Мігранти летять на халяву.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus