USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.94

У зоні АТО загинуло 9 українських бійців. ОНОВЛЕНО

20 Липня 2017 12:36
19-20 липня пройшли з великими втратами для української армії - в зоні АТО загинуло аж дев'ятеро бійців ЗСУ.

Учора, 19 липня, загинуло 4 українських захисники, ще троє були поранені. Про це повідомили у прес-центрі штабу АТО у Фейсбуці.

Згідно з повідомленням, серйозних втрат Україна зазнала у районі селища Новотошківське. Військові ЗСУ підірвались на невідомому вибуховому пристрої. Внаслідок вибуху загинули троє наших військових, ще троє отримали поранення. Ще один боєць загинув внаслідок ворожих атак.

Сьогодні зранку, 20 липня, російські окупаційні війська обстріляли з важкого озброєння позиції сил АТО у Красногорівці, четверо військовослужбовців загинуло, двоє отримали поранення. Ще один військовий загинув під час обстрілів у Новгородському. Про це повідомив речник Міністерства оборони з питань АТО Андрій Лисенко, передає УНН.

"Після четвертої години ранку російсько-окупаційні війська відкрили потужний вогонь з мінометів, артилерії калібром 122 мм, танків та установок Град-П у районі Красногорівки. За попередньою інформацією українські війська під час цього обстрілу понесли важкі втрати. Четверо військовослужбовців загинуло, двоє поранених", - повідомив А.Лисенко.

P. S. Пізніше з’ясувалося, що один із бійців, якого вважали загиблим, потрапив у полон терористів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Оса Показати IP 20 Липня 2017 12:49
Наші хлопці голови кладуть поки ці народні засранці на канікулах по морях пузо гріють та капітали набивають на війні яку саміж і ініціювали.Пють гуляють і біди не знають але ж більше не втічуть як попередніки. Свою недоторкану ду*у не сховають 100%
Оля до Оса Показати IP 20 Липня 2017 15:09
Та клали вони на думку людей із своїх теплих країв. Ви тут піньтеся, аж сказіться, а їм глибоко н... рати на нас з вами

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus