USD 38.70 39.05
  • USD 38.70 39.05
  • EUR 38.70 39.05
  • PLN 9.80 9.97

За добу на Сході вбили 5 бійців

29 Червня 2014 12:13
Бойовики за добу вбили на Донбасі п'ятьох українських військових. Про це інформує ТСН.

Зі слів речника штабу Антитерористичної операції Олексія Дмитрашківського, за останню добу на Сході України загинуло п'ятеро військових, щонайменше 17 силовиків отримали поранення. При цьому, як зазначив Дмитрашківський, терористи, нехтуючи перемир'ям, до десятка разів обстрілювали блокпости української армії. Зокрема, йдеться про кількаразовий мінометний обстріл поблизу Слов'янська. В результаті, загинуло троє військових, четверо - поранені.

Окрім того, речник додає, що бойовики здійснили підступний напад на колону тилового забезпечення на Луганщині. Під час бою двоє військовослужбовців ЗСУ загинули, а вісім отримали поранення.



Нагадаємо, вчора, 28 червня, Петро Порошенко ухвалив рішення про продовження "перемир'я" ще на 72 години.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
думка Показати IP 29 Червня 2014 13:10
банду геть, ні війні!!!
ДОПОМАГАЙ Показати IP 29 Червня 2014 17:44
..... хлопці наші вже на небі........ а ці сук...и. тільки обіцянки ......... А в них ДіТИ маленькаи залишились ....... хто їм допоможе, ХТО?????--------- як не рідній татусько якого вже немає на цьому світі .............З повагою до Вас усіх.................... ДОПОМАГАЙТЕ СИРОТАМ ЇМ ДЕРЖАВА НЕДОПОМЛЖЕ………..

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus