USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

У зоні АТО загинув 1 військовий, ще 7 - поранено

1 Травня 2017 11:31
За минулу добу російські війська 54 рази вели вогонь по позиціях українських військових.

В результаті обстрілу один український воїн загинув, ще семеро військовослужбовців отримали поранення, повідомляє прес-центр АТО.

На приморському напрямку з мінометів калібру 120 мм і 82 мм, гранатометів і стрілецької зброї противник вів вогонь по позиціях поблизу Водяного. 120-міліметрові міномети, гранатомети, великокаліберні кулемети і стрілецьку зброю ворог застосовував по опорних пунктах неподалік Гнутового, а 82-міліметрові міномети і гранатомети - поблизу Широкиного.

З гранатометів різних систем і великокаліберних кулеметів противник відкривав вогонь по позиціях українських військ поблизу Мар'їнки. З протитанкових гранатометів і кулеметів великих калібрів ворог бив по опорних пунктах сил АТО поблизу Павлополя і Красногорівки, а з кулеметів великих калібрів - під Новогригорівкою.

Зі стрілецької зброї противник обстріляв сили АТО під Лебединським і Чермаликом. Поблизу Мар'їнки, Богданівки і Водяного діяли ворожі снайпери.

На донецькому напрямку вогнем мінометів калібру 120 мм і 82 мм, гранатометів різних систем і вогнем великокаліберних кулеметів противник накривав позиції поблизу Авдіївки. З 82-мілвметрових мінометів і гранатометів противник бив по захисниках Верхньоторецька й Опитного, а з гранатометів різних систем - по захисниках шахти Бутівка і Зайцевому.

Гранатомети різних систем і кулемети великих калібрів противник застосував по позиціях поблизу Троїцького, а великокаліберні кулемети і стрілецьку зброю - поблизу Кам'янки і Пісків.

На луганському напрямку зі 120-міліметрових мінометів противник бив по опорних пунктах поблизу Катеринівки. З мінометів калібру 120 мм і гранатометів різних систем ворог вів вогонь по позиціях неподалік Троїцького, а з 82-міліметрових мінометів, гранатометів і кулеметів великих калібрів - по опорних пунктах поблизу Новозванівки. Гранатомети різних систем підрозділи незаконних збройних формувань застосовували по захисниках Кримського, Попасної, Валуйського і Станиці Луганської. Зі стрілецької зброї ворог обстрілював захисників Лобачова.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus