USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

У зоні АТО загинув боєць з Ковельського району. ОНОВЛЕНО

17 Березня 2017 13:57
На сході загинув волинський боєць з 14 бригади. Про це написав голова Спілки воїнів АТО Волині Олег Кобилинський у Фейсбук.

«Знову Волинь в очікуванні загиблого героя. В рідній 14 омбр втрати 2-є загиблих та 7 поранених. А дехто ще обговорює, чи потрібна блокада торгівлі з ОРДЛО, чи ні. ПОТРІБНА!!! Вічна память, друже!», - йдеться у дописі.

У коментарі Волинській правді Олег Кобилинський повідомив, що загиблий військовий з Ковельського району.

У прес-службі військового з'єднання повідомили імена загиблих бійців: Микола Гарбарчук і Микола Яворський.

"Обірвалося життя двох наших бойових побратимів… Це були справжні ВОЇНИ! Воїни, які відважно захищали свою Батьківщину й які віддали на неї найдорожче – життя… Імена Миколи Яворського (уродженець села Поворськ Ковельського району, - ред.)та Миколи Грабарчука (родом із села Печеськи Хмельницької області) назавжди залишаться в нашій пам’яті!" - йдеться у повідомленні.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 15
Анонім Показати IP 17 Березня 2017 15:38
невже вам люди важливiше кусок землi нiж життя людини, я вже мовчу про тисячi загиблих, чому ми таки тупi.
Україна-руїна Показати IP 17 Березня 2017 16:25
Співчуття, жаль, сум, сльози... Зненавиділа давно горе-політиків України і Росії !!! Вони не політики для мене, а нелюди ... !!!! Їм, політикам -нелюдам, людське життя і здоров'я простого українського народу не варте нічого!!! ( Невдячні ми такі : один не зрозуміє чим пахнуть троянди. Інший із гірких трав добуде мед. Одному дрібницю дасиш, назавжди запам'ятає, іншому життя віддасиш, а він і не зрозуміє ...) Горе-політики нехай з родинами ідуть на Схід України захищати свої накрадені мільйони гривень і доларів з бюджетів України -руїни і відчепляться від простих хлопців . Не країна-Україна, а ПЕКЛО НЕЛЮДИ ЗРОБИЛИ З ДЕРЖАВИ !!! ЖАХІТТЯ 26 років роблять горе-політики прикриваючись Програмами і ЛОЗУНГАМИ партій ГОЛОВИ ВСІХ ПАРТІЙ І ЇХНІ ЧЛЕНИ !!!
ЛУЧАНКА Показати IP 17 Березня 2017 19:13
Боєць, який загинув на Сході ЯВОРСЬКИЙ МИКОЛА, родом з с. Поворськ Ковельського райну. Батьки втратили сина, дружина чоловіка, а головне діти втратили батька. Хороший був хлопець. Та біда не питає... Співчуття дружині, батькам Василеві і Євгенії, братові. Жаль, дуже жаль... Співчуваємо. Вічна память!!!
А ти Кобилинський Показати IP 17 Березня 2017 22:24
Дипломований танкіст сидиш в Луцку з вересня 2014 року і бонуси атошні рахуєш і непраду пишеш.Був у бригаді сказали що під час стрільб рвонув новий міномет *молот*.До чого тут сепари і блокада.
вова згоранець Показати IP 18 Березня 2017 21:46
ПЕЦИ ЛИПЕЦКОМУИ ЙОГО БАНДЮКАМ ПО КЕР ВСИ ЦИ ВТРАТИ УКРАИНСЬКИХ ХЛОПЦИВ! ПЕЦЯ ЛИПЕЦЬКИЙ ВЕЗЕ ЧИКОЛАДНИ КОНФЕТКИ ЗАХАРУ И ПЛОТУ В ДЫНЫЭР И ЛЫНЫЭР ТАМ ИХ ПОЛЮБЛЯЮТЬ! ПЕЦЯ ЛИПЕЦКИЙ ПРЕЗИДЕНТ ЗАРОБЛЯЕ НА ЦИЙ ВИЙНИ МИЛИОНЫ А ДУРНИ ХЛОПЦИ ЗАХИЩАЮТЬ ПЕЦИ КОШЕЛЕК... КИДАЙТЕН НА КЕР ЦИ ОКОПФ И ВЕРТАЙТЕСЬ ДОДОМУ АЛЕ НЕ В ДОМОВИНАХ!
анонім Показати IP 19 Березня 2017 08:04
Ми коментуємо, співчуваємо, але не нам з цим жити не нам пояснювати дітям, що тата немає,Приїдуть дяді поспівчувають і поїдуть,а жінка з двома дітками залишиться сама,Це страшна біда і ніхто цього не усвідомлює поки це його особисто не стосується,
Лучанка Показати IP 19 Березня 2017 10:02
А чому нема інфоримації про те коли його привезуть і чи будуть їхати через Луцьк, чи прямо на Ковель?
цццццц Показати IP 19 Березня 2017 10:08
Ще б повідомили коли привезуть в село Поворськ загиблого героя Миколу Яворського, а то все тролять, пишуть несинітниці...краще б на волинських новинах написали коли поховання буде.
Анон до цццццц Показати IP 19 Березня 2017 13:15
Загиблого Миколу Яворського сьогодні 19.03. Приблизно о 14 годині привезуть у рідне село Поворськ.
Лучанка Показати IP 19 Березня 2017 16:59
Миколу Яворського сьогодні біля 16.00 привезли у рідне село Поворськ Ковельського району. З центральної траси Ковель - Київ його зустріли односельці. Прощання в даний час проходить в частині, де він служив, потім повезуть додому. Похорон відбудеться завтра в селі.
Редакція до Лучанка Показати IP 19 Березня 2017 17:16
Залишіть, будь ласка, свій номер
Лучанка до Редакція Показати IP 19 Березня 2017 17:20
Для чого?
Редакція до Лучанка Показати IP 19 Березня 2017 17:39
Будемо вдячні, якщо прокоментуєте кілька слів для публікації про зустріч Героя.
Зіна Показати IP 20 Березня 2017 10:32
Лариса Филозоф Світлій памяті нашого земляка Миколи Яворського. Плаче небо і люди, і плаче земля Тільки в матері сліз вже немає Сина в неї назавжди забрала земля. Мертве тіло вона зустрічає. У скорботі сьогодні село все моє, Земляки йдуть Героя стрічати, На дорозі горять у лампадках свічки. І ніхто сліз не може здержати. Молодий він , як кремінь, та в рідне село Він не прийде своїми ногами, Не візьме він в обійми ніколи діток, Не побачить він рідної мами. Не подасть руку батьку і брату, І кохану дружину не зможе обняти. У свої 34 він загинув в бою, І ми будем молитись і його памятати.
анонім2 Показати IP 23 Березня 2017 00:15
Микола був надзвичайною людиною-і вдома,і на роботі,і на фронті.Молода дружина втратила коханого чоловіка,двійко маленьких синочків люблячого татка,що жити без них не міг.Так,на похоронах дійсно було все село,та чомусь представник райдержадміністрації так"готувався",що навіть прізвище Миколи не зміг запам'тати. Найдивовижнішим було те,що плакали навіть ті,хто служив з ним разом в військовій частині та першочергово мали б іти в АТО,бо мають і дорослих дітей,або ж взагалі бездітні,служать в частині сім'ями чи досягли майже пенсійного віку,знову ж таки і з офіцерів,наскільки мені відомо,теж ніхто не пішов.Так чого ж плакали?Може совість замучила? А Микола вчинив,як справжній чоловік та мужній воїн.Вічна слава герою та Царство Небесне.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus