USD 39.73 40.00
  • USD 39.73 40.00
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92

У зв'язку з потеплінням «Луцьктепло» призупиняє подачу опалення

21 Березня 2022 17:59
У зв’язку з підвищенням температури зовнішнього повітря, задля зменшення навантаження на бюджет лучан та з метою економії енергоресурсів, починаючи з 22 березня ДКП «Луцьктепло» припинятиме подачу опалення на періоди, коли температура зовнішнього повітря перевищуватиме +8°С.

Втім, це не стосуватиметься котелень, які виробляють теплоносій для потреб гарячого водопостачання.

Відновлення подачі теплової енергії для потреб опалення буде відбуватися після пониження температури зовнішнього повітря.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
ABC Показати IP 21 Березня 2022 18:19
Та вимикайте вже нарешті. На ЛПЗ вночі батареї смажать так, що неможливо рукою доторкнутися. І це при плюсовій температурі на вулиці. Подзвонив у Луцьктепло, попросив налаштувати нам теплопункт так, щоб не було Африки в квартирах. І знаєте, що ці брехуни мені відповіли? Що зниження тепла через переналаштування теплопункту НЕМОЖЛИВЕ, бо він так налаштований із заводу, і ці параметри змінити неможливо. Тобто теплопункт, який і передбачений для регулювання температури, настроїти і відрегулювати неможливо? Це вже за межею всякого здорового глузду.
Василь до ABC Показати IP 22 Березня 2022 19:37
Завідома брехня Луцьктепла.Просто налаштування зроблено так,щоб було вигідно не людям,а Луцьтеплу.А якщо вночі радіатори смажать-то тоді взагалі немає ніякого налаштування ,хоча повинно бути на температуру в квартирах 21-22 град.Ставити ІТП в розбалансовані будинки-це так само,як встановити новий двигун в 30-ти річну розвалюху.А будинкам на ЛПЗ вже мін. по 40років,крім деяких на Станіславського.
Йопти Показати IP 21 Березня 2022 21:28
А в ночі ще морози, на ніч хоч не вимикатимуть?
Споживач Показати IP 22 Березня 2022 12:51
+14.Де відключення.Що за бардак під час війни.Економити все,що можливо.Все на армію,все на перемогу.Міськрада,агов...
Василь Показати IP 22 Березня 2022 19:51
В міськраді .точніше в департаменті ЖКГ цими проблемами ніхто ніколи не займався і там нічого не знають про вирішення цих проблем.При досить значних перепадах зовнішньої температури необхідні газові авт. горілки ,насоси з частотниками,незалежні ІТП.І перш за все програма дій на основі рішень спеціалістів проектних інститутів.На жаль.залежні неналаштовані ІТП тільки гроблять залишки необхідного перепаду тиску в мережі,який повинен бути не менше 1,5атм.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus