USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

У 2010 році не раз приємно дивуватимемо гостей, - «Гранд Персона»

9 Березня 2010 15:03
Готель і ресторан, відкриті на початку нинішнього року на гірськолижному курорті Буковель, засвідчили нову якість амбіцій луцької компанії «Гранд Персона», відомої донедавна, як «Сім’я ресторанів».  Відтак зрозуміло, що амбіції ці пов’язані не лише з ресторанним бізнесом і не лише з волинським регіоном.
У затишному «Гранд Персона кафе» «ВН» бесідує з менеджером компанії Ольгою Чебелюк (на фото) про гламур і креатив, кризу і людей, про плани і можливості ресторанного бізнесу України.
- Знаєте, у кожному бізнесі, окрім прагматичного розрахунку та аналізу, присутні й емоції - хороші враження, справжній кайф від того, що ти робиш, відчуття неперевершеного драйву. Це приходить тоді, коли розумієш: те, що робиш - ти робиш для людей. От так і в нас з відкриттям нових закладів.
- А чому компанія «Гранд Персона» узялася за готельний напрямок? Ресторани – теж річ і творча, і прибуткова…
- Готелі - це теж сфера обслуговування, тобто, спільна з ресторанною справою. Як з’ясувалося, навіть у часи економічних труднощів люди не перестали подорожувати. Ми переконані, що просто не можемо не зважати на одну з найдостойніших рис українців – гостинність. І, щоб ми могли по-справжньому турбуватися про наших гостей, ми і стали відкривати поки що міні-готелі.
Так, на початку нинішнього року разом із ресторацією «Курінь» на ТК Буковелі відкрився «Вгорахготель». Він зроблений у кращих традиціях міні-готелів. Має чотири номери, а сервіс і комфорт там продуманий до дрібниць. Це просто ідеальне місце для відпочинку.
- Наскільки нам відомо, це другий готель «Гранд Персони»…
- Так. Перший – «Шацькотель» – ми відкрили торік у Шацьку. Це теж міні-отель, який має п’ять номерів. Кожен із них оформлений у своєму, індивідуальному стилі. Він розташований у центрі Шацька, на другому поверсі піцерії «Фелічіта». Тож гості можуть без проблем і відпочивати біля озера, і смакувати улюбленою піцою.
Надалі плануємо відкрити готель над піцерією «Фелічіта», що на вулиці Стрілецькій у Луцьку.
- Він називатиметься «Влуцькуготель»?
- Не обов’язково. Концепція цього готелю відрізнятиметься від попередніх. В обговоренні існує назва «Віллаотель».
- А в чому новизна концепції?
- Задум досить оригінальний. Але головне те, щоб гості почували себе, як удома та обов’язково хотіли повернутися. До речі, у нас назві завжди приділяється багато уваги. Назва, як дитина – повинна зародитися і виноситися, адже потім мусить прожити довге й успішне життя.
Часто назви міняються впродовж розробки концепції. От, наприклад, кафе, де ми зараз сидимо, спочатку мало бути спортивне. Та, зрештою, прийняли рішення відкрити бізнес-кафе - місця для ділових зустрічей. Адже знаходиться воно в бізнес-центрі «Гранд Персона» і щодня відчиняється о 8.30 ранку. Для зручності в кафе є Wi-Fi зв\'язок. У  цьому кафе відвідувачі спортзалу можуть скуштувати вітамінні салати чи випити спортивні коктейлі, фреші.
- Дещо розкажіть про відкриття… На нещодавно відкритому сайті «Гранд Персони» ми знайшли інформацію, що скоро завершиться реконструкція в ресторані «CAPRI». Лучани вже скучили за одним із найстильніших ресторанів Волині. Чи чекати чогось нового й незвичного від оновленого «CAPRI»?
- «CAPRI» повністю змінить свій дизайн та ідею, відійшовши від концепції класичного італійського ресторану. Знову ж таки, не хочу завчасно розголошувати – здорова інтрига ще нікому не заважала! Почекаємо ще трохи.
- У вашій компанії, окрім готелів, є ще кілька закладів, що випадають з «рідної» ресторанної теми : «Бутік салон» - перукарня, «Декорбукет&Дизайн» - магазин квітів. Невже й ці заклади незабаром переростуть у мережу магазинів і салонів?
- Про мережі «Бутік салон» чи магазину квітів серйозно не задумувалися. Проте ми вважаємо, що ці заклади сьогодні дуже допомагають дбати про наших гостей. Знаємо, що ми перші у ресторанному бізнесі, але не можемо зупинятися на досягнутому, постійно вдосконалюємо свої знання та вміння.
У «Бутік салоні» надають повний спектр перукарських, манікюрних та педикюрних послуг. Гостей обслуговують тільки професійною косметикою, якою користуються, зокрема, голлівудські зірки. Окрім того, в нашому салоні використовуються лише методи природного відновлення краси – ніяких «хімій», нарощування нігтів чи чогось подібного. І майстри, які там працюють, постійно вдосконалюють свій фах, проходять навчання і тренінги у професіоналів.
- А «Декорбукет&Дизайн» – у чому його особливість? Адже найрізноманітніші букети квітів продають у місті мало не на кожному кроці.
- У цьому магазині, на нашу думку, дуже позитивна атмосфера. Я говорю і про квітковий дизайн, і про колекції подарунків та приємні дрібнички. Тут немає надмірного пафосу столичних салонів, тут  просто пахне квітами.
Головне – флористи магазину руйнують стереотипи, допомагають висловити почуття любові, вдячності, радості та щастя, виховують у клієнтів почуття прекрасного, чогось нового. Натомість, в інших місцях у Луцьку, де продають квіти, переважно всі букети роблять за шаблоном.
- Чи плануєте змінювати концепцію вашого найстарішого ресторану - «Куреня»?
- Недоцільно міняти стару добру і таку близьку всім концепцію українського ресторану.  Проте ми у цьому році плануємо розширити цей ресторан, додавши ще одну залу.
- Що іще цікавого відбудеться в житті вашої «сім’ї» у нинішньому році?
- Наразі вивчаємо можливість роботи у Львові над проектом «Pizza Фелічіта».
- Серйозна заявка, адже Львів славиться своїми мега-концептуальними ресторанами. Не боїтеся конкуренції?
- Не боїмося. Навпаки, це добре, що у Львові є культура правильного, якісного відпочинку та харчування. Нам вистачить креативу і професійності, аби сподобатися львів’янам та гостям міста.
- А кризи не боїтеся?
- Нам видається, що кризу бояться всі. Проте за 2009 рік у нас не скорочено жодного працівника. Зараз у компанії працює більше півтисячі людей. Торік ми відкрили «Шацькотель», піцерію «Фелічіта» в Шацьку, «Гранд Персона кафе» у бізнес центрі, ресторацію «Курінь Буковель» та «Вгорахотель». Популярний нині вислів, що в кризу виживають сильніші – правильна.
- Що я маю зробити, аби отримати картку клієнта «Гранд Персона» і користуватися знижкою?
- Кому видавати картку – вирішує директор чи адміністратор наших закладів. У нас немає таких речей, як «необхідність мінімального замовлення». До нас потрібно заходити.
Картка об’єднує всі заклади компанії «Гранд Персона», але номінал знижки різний. Мінімальний – для ресторанів і кафе 10 %. Якщо ж людина відвідає один заклад компанії 99 разів, але одночасно відвідуватиме й інші заклади, то вона отримає право на 15 % знижки.
Наші гості отримують запрошення на вечірки, компліменти на День народження тощо. Знаєте, як приємно бачити сім’ю, коли двоє ходили у наші ресторани на побачення, а тепер водять сюди свою малечу.
Дисконтна програма компанії зараз об’єднує 11 000 власників карток. Це бізнесмени, політики, художники, молодь. Не тільки лучани і волиняни.
- Що ви порадите тому, хто хоче у вас працювати? Яким умовам має відповідати потенційний працівник?
- Умова одна – щире бажання працювати та навчатись. Проте у нас нелегко – багато роботи, шалений темп. Ми завжди відкриті для  молодих, енергійних та ініціативних людей, які мріють досягти успіху!
Відвідавши наш сайт grandpersona.com.ua у розділі «Робота в компанії» - перелік вільних вакансій. Або заповніть анкету та надішліть менеджеру з персоналу. Вам обов’язково зателефонують і запросять на співбесіду. Але не варто розраховувати відразу на посаду директора чи адміністратора. У нас так не заведено. Цього потрібно досягти!
- Вашу компанію інколи звинувачують у надмірній «гламурності». Мовляв, надто дорого і надто елітно – тільки для вибраних.
- Знаєте, слово «гламур» давно стало банальним. Щось подібне відбувається зі словом «креатив» – усі його вживають, до кінця не розуміючи зміст. Але щодо звинувачень… Справа не у вибраності. Просто ми хочемо своєю роботою показати людям, що можна відпочивати якісно, не заважаючи іншим, не порушуючи етичних і моральних норм. Ми хочемо наблизити своїх гостей до кращого. І, як показує досвід, нашим гостям подобається те, як ми працюємо, що ми для них робимо. А звинувачує той, хто в нас ще не був. Ми впевнені, що, відвідавши наші ресторани, негативна думка зміниться. Це ми гарантуємо.
- Зараз модно відкривати інформаційні центри для клієнтів. У вас є щось подібне?  
- Місяць тому ми відкрили новий сайт компанії grandpersona.com.ua, де розмістили інформацію про свої заклади та плани. Тут також є список вакансій, можливість заповнити анкету. Є розділ «Ваша думка» - нас цікавить, що гості думають про нашу роботу, щоб швидко реагувати та бути ще кращими.
Також у компанії працює інформаційна лінія – за телефоном: (067) 332 44 22. За цим номером нададуть інформацію про меню, заплановані події, знижки, бронювання столика, і навіть підкажуть інформацію про погоду в Буковелі чи Шацьку.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 19
VSC Показати IP 9 Березня 2010 16:02
Кайф, драйв, креатив, можно заменить одним словом - понты.
faBULA Показати IP 9 Березня 2010 17:02
Цікаво було прочитати. Не дивлячись на відверту рекламність... Отще якби не ці ужасні великі букви! Редактори, робіть з цим щось!ЧИ Гранд Персона вам доплачує за право писатися по-еврейськи? ))
Глухой Показати IP 9 Березня 2010 17:43
Вы(коментаторы )какие-то смешные.Ну конечно же это понты,на всех сайтах платные понты. Не засоряйте эфир пишите по смыслу. До встречи в хороших ресторанах!
Немой Показати IP 10 Березня 2010 16:15
Послушай, глухой, а где они хорошие рестораны?
Evil Показати IP 10 Березня 2010 17:34
Не думаю, що заклад, де можна пообідати за 50-100 грн (як в опитуванны показано) можна назвати рестораном.
Олесь Показати IP 10 Березня 2010 17:54
Дякуємо Вам за гарне обслуговування та вагомий внесок у розвитку міста!
faBULA Показати IP 10 Березня 2010 18:47
До Evil: не знаю як часто ви ходите в ресторан, але далеко не треба ходити: от вам цитата про один з ресторанів, про що свого часу писали ВН: "400-грамова порція капусняку з грибами та журавлиною коштує 15, 87 гривні, а така ж порція рибної солянки - 23,50 гривні". так що 50-100 гривень - це як на мене якраз нормальна ціна для середньостатичтичного обіду в ресторані.
uz Показати IP 11 Березня 2010 08:17
В Луцьку є багато інших закладів з помірними цінами і смачнішою кухнею, ніж у Гранд Персоні, ціни у останньому - це понти маневицького хлопа Бровіна
Олеся Показати IP 11 Березня 2010 11:17
до uz! Напишіть Шановний, куди можна піти В Луцьку "де помірні ціни і смачніша кухня, ніж у Гранд Персоні"? Де після візиту речі відразу в хімчистку не понесеш ? Де п'яні "хлопи" не показують свої "понти"? Чекаю на відповідь!
Evil Показати IP 11 Березня 2010 11:29
До Фабула. Знаєте, капусняку і дома можна поїсти. Ресторани - це свого роду місця для насолоди їжею, навіть не їжею, а "ізисками" (соррі за русизм) і якщо ходити до ресторану, то вже смакувати щось таке, чого не поїсиш дома чи у звичайних харчевнях за 50 гривень. Для мене ресторани - це духовність для шлунку :) У цьому плані "Корона Вітовта" для мене зе бест. Люблю всі заклади Поплавського (правда це більше заклади "домашнього" типу)
faBULA Показати IP 11 Березня 2010 12:41
До Evil: та хіба ж я сперечаюся? Тут про ціни просто заговорили і прообіди, то я й привів приклад. Щодо "духовності для шлунку" - це да :-)
Nataly 1000 f. Показати IP 11 Березня 2010 12:55
Подяка від вдячних клієнтів!!! "Гранд Персона" завжди тримає рівень. Щодо понтів хочу зауважити, шановне панство, я краще піду в "Фелічіту" і заплачу дорожче, але проведу вечір гарантовано у гарній атмосфері і з якісним обслуговуванням, аніж піду у заклад з димовою завісою, і туди, де піца така, що я в домашніх умовах готую краще. "Гранд Персона"- молодці! Так тримати! А Бровін, можливо, і маневицький(тоді, до речі, Маневичі, гордіться!!!), але це ніяким чином не впливає на те, що смак у нього такий, що будь-який лондонський Canary Wharf позаздрить. Компанія розвивається, і це великий плюс для нашого міста!!! Несоромно закордонних партнерів повести на обід!
VSC Показати IP 11 Березня 2010 15:39
Canary Wharf???????? Это конечно круто, но причем здесь Маневичи? Эти два слова рядом стоять не могут, уровень разный.
роман Показати IP 12 Березня 2010 14:00
на рахунок "корони вітовта"....ви вважаєте, шановне панство, що коли у ресторані, два дні підряд, замовляють один і той самий салат, а його переплутують, двіччі, і приносять інший, ще й мовляв з "наїздами" замовляли-"жрітє", з таким виразом обличчя........страшно просто... це сервіс? дякую, достатньо. а в фелічіті- посмішки, ввічливість. там-як дома. дякую вам!!!
Ласковая Показати IP 30 Березня 2010 11:57
А мені не подобається піца в Фелічіті, біля бані краща і дешевша.
Ангеліна С. Показати IP 28 Вересня 2010 22:46
була в Італії, куштувала справжню італійську піцу, в Фелічиті нічим не гірша. а дешевше ще ніколи не було кращим!
Ірина Показати IP 15 Листопада 2010 11:09
Лучани, ви щасливі що маєте такі заклади, як у мережі Гранд Персона. Кажу відверто - приїзджаючи до Луцька, Фелічіту ніколи не омину - дуже смачно, а про сервіс і говорити годі. В Києві навіть у дорогому і претензійному Napule, де Маргарита коштує щось до 200 грн, не готують так смачно, не кажучи вже про атмосферу.
Юля Показати IP 13 Грудня 2011 00:12
які ви злі, заздрісні і пихаті..і ми дихаємо з вами одним повітрям.. зробіть краще щось, покажіть сервіс, покажіть смачну кухню і гарний сервіс. не можете? сидіть і мовчіть ходіть на піцу «біля бані» (отака наша мова), ходіть де дешевше, економні; і навчіться грамотно писати і висловлювати свої думки, вам відповісти – це не повага до нас, грамотних та «статних», розумово та по гаманцю;-)
людмила Показати IP 16 Січня 2018 00:02
Якщо робота в задоволення і жити легко...А в Бровіна все склалося саме так - він найліпший гуру своєї справи і отримує шалене задоволенняю . До нього йдуть..,а це показник і можете писати багато -папір витримає.Якщо хочете скуштувати страв з якісних і свіжих продуктів, приготовлених з любовю і професійно -вам сюди!!!!!!!!!!!Особисто з власником не знайома,але захоплююся його талантом знаходити людей для своєї команди. Здоров"я ВАМ і успіхів. а Луцьку повезло!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus