USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

У 64-х луцьких будинках донині нема тепла

21 Жовтня 2008 10:40
У Луцьку розпочався опалювальний сезон: тепло подано до житлових будинків та об’єктів соціального значення. Про це 21 жовтня під час апаратної наради в луцькій мерії розповів міський голова Богдан Шиба, – інформує репортер «Волинських Новин».
Як розповів градоначальник, наприкінці минулого тижня виявилися всі недопрацювання різних служб. Наприклад, поміж собою ведуть розборки «Луцьктепло» і ЖЕКи, хто «за який сантиметр відповідає» (системи теплопостачання – «ВН»). Тому Богдан Шиба повернеться до ідеї єдиного надавача послуг – аби саме надавач послуги відповідав за її кількість та якість.
Окрім того, як зізнався міський голова під час прес-конференції, опалювальний сезон розпочався із майже десятка аварійних ситуацій. Наразі там працюють спецбригади, однак поки що тепла немає у 64 лцьких будинках. Також не працює опалення в дитсадку на Вересневому та дитячій поліклініці на вулиці Чорновола.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Анонім Показати IP 21 Жовтня 2008 10:41
Ну!!? Знов Кропива винний?!
антидот Показати IP 21 Жовтня 2008 11:15
це правильно - має бути один господар
Олексій ДУДИЧ Показати IP 21 Жовтня 2008 12:24
"поміж собою ведуть розборки «Луцьктепло» і ЖЕКи, хто «за який сантиметр відповідає" - а яка позиція міської влади в цьому питанні? Зверху?-навести лад в підзвітних їй підрозділах; чи знизу? - створити ще одного "єдиного надавача", бажаючого посперечатись: хто за що відповідає і як гроші ділити... ото вже надає той надавач! :)

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus