USD 39.00 39.32
  • USD 39.00 39.32
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

У багатодітних родинах Волині не буде житлово-побутових проблем

25 Липня 2008 15:26
До жовтня-листопада голова Волинської облдержадміністрації Микола Романюк планує завершити програму по допомозі багатодітним сім’ям. Про це він заявив 24 липня під час прямого ефіру на телеканалі «Волинь нова», – повідомляє репортер «Волинських Новин».
 
До сьогодні, як розповів пан Романюк, уже вдалося повністю вирішити проблеми 31 багатодітної волинської сім’ї. Зараз продовжують допомагати побудувати нові оселі родинам на Ківерцівщині. Значній кількості багатодітних сімей області подарували необхідну побутову техніку.
 
До програми, як зазначив голова облдержадміністрації, долучаються також волинські бізнесмени. Він радіє тому факту, що з тих шести бізнесменів, які їздили разом із ним на прийом до Прем’єр-міністра України  Юлії Тимошенко, усі взяли участь у допомозі багатодітним. 
 
Довідково:
 
Серед особистих пріоритетів голови Волинської облдержадміністрації Миколи Романюка – реалізація програми «Зігрій любов’ю дитину», одним із пунктів якої є вирішення житлово-побутових проблем багатодітних родин, які виховують 10 і більше неповнолітніх дітей (побутова техніка, житло).
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus