USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

У червні на Волині буде сонячно?

1 Червня 2009 15:47
Переважно сонячну погоду в червні прогнозує популярний волинський самодіяльний синоптик Володимир Лис. Про це 1 червня повідомляють «Волинські Новини».
Переважно сонячну погоду в першому літньому місяці передбачає популярний самодіяльний синоптик з Волині Володимир Лис, – пише УКІНФОРМ.
Але перша декада червня, а відтак і початок літа, згідно з його прогнозами, має бути відносно прохолодним і з нахмуреним небом. Та літа вже не зупинити. Тож у другій декаді місяця має прийти стабільне сонце і щораз відчутніше тепло. Отака сонячна погода з невеликою перервою очікується майже до останніх днів червня, коли вона трохи зіпсується.
Прогнозування за народним прогностиком, який використовує уже багато літ відомий журналіст і письменник з Луцька Володимир Лис, у першій половині нинішнього року у значній мірі справджувалися. І не лише на Волині, але й в сусідніх регіонах. Хоча Володимимр Лис любить часто повторювати відому приказку: на прогноз надійся, але і сам пильнуй.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus