USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

У декларації саміту в Вільнюсі Україну зобов’яжуть підписати Угоду?

28 Листопада 2013 18:51
У заключній декларації Вільнюського саміту щодо України запишуть, що сторони «віддані зобов'язанням» підписати Угоду про асоціацію.
Про це йдеться в проекті підсумкової декларації саміту «Східного партнерства», - інформує «Інтерфакс-Україна».
Водночас у проекті, станом на четвер, повністю відсутня згадка про Росію.
Не виключено, що під час самого саміту в проект будуть вноситися зміни.
Декларація називається «Східне партнерство: дорога вперед».
Учасники Вільнюського саміту оцінили прогрес Східного партнерства з часу Варшавського саміту, що відбувся у вересні 2011 року, і домовилися про амбітний порядок денний на майбутнє.
Визнаючи і вітаючи досягнутий прогрес, учасники саміту також закличуть, що ще багато чого має бути зроблено для вирішення існуючих проблем на шляху демократії, поваги основних свобод і верховенства права.
Учасники саміту відзначили рішення українського уряду тимчасово призупинити процес підготовки для підписання Угоди про асоціацію та ЗВТ.
Вони також відзначили безпрецедентну публічну підтримку політичної асоціації та економічної інтеграції України з ЄС.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 9
Міля Показати IP 28 Листопада 2013 20:34
Так шо студенти-сопляки пора розбігатися з майдану по домам.
Угу до Міля Показати IP 28 Листопада 2013 20:54
Вони ще не знають чого вони туди прийшли, а ви їх вже звідти хочете розганяти.
Не@DeкVaT до Міля Показати IP 28 Листопада 2013 23:28
Дарма тільки пари прогулювали. А потім за прєподом бігать будуть - "Ну натяніть мені ту тройку!!!"((((
котигорошко Показати IP 29 Листопада 2013 00:09
Аналізуючи пости попередніх авторів починаєш розуміти що зерна засіяні "совдепом" добре прижились на древній Волині і тільки дії молодих людей на майдані дають надію що не все ще втрачено...
покотив до котигорошко Показати IP 29 Листопада 2013 08:15
Які дії? Кричати - "міліція з народом, смерть ворогам, слава Україні ..."?:) І це дії? На Майданах немає жодної пропозиції по зміні економічної ситуації в країні, як залучити інвестиції, як розвивати і модернізувати підприємства, щоб конкурувати з європейськими ... Про це ні слова! Тільки і чути "геть"... Так це рішення проблем?:) Чому молодь навчиться? Тільки "майданити", а не працювати! Тоді не скаржтеся, що так живемо!:( Розумних пропозицій немає! А всякі Гузі, Пащенки, Бондарі і Ко... тільки "хороводи" водять і свої кишені набивають!
Александр до покотив Показати IP 29 Листопада 2013 10:09
Не надо так...как раз молодежь, в силу возраста, понять можно. Протестные настроения в возрасте до 25 лет естественны. Тем более, у них есть основания выступать за Евросоюз: они молоды, амбициозны, не обременены семьями и болячками. Другое дело, если уже все "прогрессивное" общество "сняв штаны бежит" теперь не за комсомолом, а за Евросоюзом, хотя оно с удовольствием бежало б и к Пиночету, и к Гитлеру, и к Сталину, и к какому-нибудь персидскому щаху, лишь бы богатенькие им сопли и попу вытирали, оставив право "пишатися" собственной уникальностью и лелеять собственную значимость и человеколюбие в период выборов.
Корінний лучанин до Александр Показати IP 29 Листопада 2013 10:34
"Другое дело, если уже все "прогрессивное" общество "сняв штаны бежит" теперь не за комсомолом, а за Евросоюзом, хотя оно с удовольствием бежало б и к Пиночету, и к Гитлеру, и к Сталину, и к какому-нибудь персидскому щаху, лишь бы богатенькие им сопли и попу вытирали, оставив право "пишатися" собственной уникальностью и лелеять собственную значимость и человеколюбие в период выборов". -ПОВНИЙ МАРАЗМ !МЕДИЦИНА ТУТ БЕЗСИЛА!
Александр до Корінний лучанин Показати IP 29 Листопада 2013 10:42
Но за тебя-то я как рад! Тебе поможет! Но только бесплатная, от Евросоюза...
Корінний лучанин до покотив Показати IP 29 Листопада 2013 10:25
Ви хочете щоб на МАЙДАНІ була розроблена та озвучена програма розвитку УКРАНИ! Ну не смішіть, ви ж доросла людина, а говорите казна-що! Що може освіти нема? Думайте що пишете! Деякі коментарі зверху написані, просто СОРОМ читати, в який ПРИМІТИВІЗМ впадають дописувачі! ДАВАЙТЕ РОЗБЕРЕМОСЬ ДЛЯ ПОЧАТКУ. ПРОГРАМУ та документи для підписання УГОДИ розроблялись та погоджувались на Урядовому рівні- це робили наші ЄВРОІНТЕГРАТОРИ! А тут МАЙДАН ліпете, що не смішно!? Далі- ці документи(памятаєте, якщо слідкуєте, їх переводили на мови країн ЄЕС), далі документи були парафовані ВР УКраїни! Тепер, хто їх детально АНАЛІЗУВАВ та ВИВЧАВ в УРАЇНІ!? ЧОМУ ЦЕ ЗАРАЗ ВИЛАЗИТЬ!? ТРИ РОКИ ПІШЛО НА ЦЕ! ВСІ КРИЧАЛИ ПРО ЦЕ НА ВСІХ РІВНЯХ:починаючи від ПРЕЗИДЕНТА нинішнього,ПРЕЗИДЕНТІВ попередніх... Був прийнятий курс держави на входження в ЄЕС(поступово)! НАРОД одобрив та підтримав це на виборах ПРЕЗИДЕНТА( в його програмі це було). Тепер перед самітом УРЯД УКРАЇНИ різко змінює наміри. Про вплив Росії тут не згадую - тут все ясно! Але питання,як же вирішуючи такі стратегічні для України, наші політики,наша влада так недосконало АНАЛІЗУВАЛА СИТУАЦІЮ, запевняла свій народ, що зробить все що Угода буде підписана у ВІЛЬНЮСІ! ТО ЩО МАЙДАН НЕ ПОВИНЕН БУТИ, ПОВИННІ ВСІ МОВЧКИ ПЕРЕЖУВАТИ ЦЕЙ ЛОХОТРОН УРЯДУ ТА ПРЕЗИДЕНТА?? Для чого було город городити? Після такого ляпу довір'я до України впало. А МОЛОДЬ ПОВИННА БОРОТИСЬ ЗА СВОЄ МАЙБУТНЄ, ЗА ПЕРСПЕКТИВУ, ЇМ ДАЛІ БУДУВАТИ ДЕРЖАВУ УКРАЇНУ!!! Европа побачила що народ України хоче інтегруватись в європейську співдружність- двері не закриває.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus