USD 39.73 40.00
  • USD 39.73 40.00
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92

ЗМІ дізналися про ідею НАТО посилитись в Європі

18 Грудня 2021 22:45
Голова об’єднаних збройних сил НАТО в Європі американський генерал Тод Волтерс запропонував розширити контингент альянсу в Болгарії та Румунії на тлі нарощування російських військ біля кордону з Україною.

Про це повідомляє німецька газета Spiegel із посиланням на джерела, передає Кореспондент.

За даними видання, Волтерс виступив із цією ініціативою на секретній нараді з відеозв’язку з керівниками військових відомств країн-партнерів альянсу.

Він запропонував створити в Болгарії та Румунії контингенти чисельністю до 1,5 тисячі осіб у рамках програми НАТО Розширена передова присутність (EFP), як це сталося у 2017 році в країнах Балтії та Польщі.

Читати ще: Москва відмовилася дати США гарантії ненападу на Україну

Росія 17 грудня опублікувала проекти договору про гарантії безпеки та угоди щодо заходів безпеки РФ і держав-членів НАТО.

У відповідь у Білому домі заявили, що США не будуть вести консультації щодо безпеки в Європі без союзників у ЄС, зазначивши, що обговорюють пропозиції з союзниками.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
Всратий актябрьонок Показати IP 18 Грудня 2021 23:07
Айяяйяй, как раісцушку то абідєлі. Прям абпісалі нєдоімпєрію.
Я до Всратий актябрьонок Показати IP 19 Грудня 2021 08:02
ти тупе
Морда в гуталіні Показати IP 19 Грудня 2021 12:38
Міністр оборони Великобританії Бен Воллес засумнівався, що Британія та її союзники відправлять війська до України у разі широкомасштабного наступу Росії. Про це він заявив у ефірі каналу Spectator TV. "Це факт, що вона (Україна) не є членом НАТО, тому малоймовірно, що хтось збирається відправити війська в Україну, щоб кинути виклик Росії… Ми не повинні дурити людей щодо цього", - зазначив Бен Воллес.
Гнилий ботокс до Морда в гуталіні Показати IP 19 Грудня 2021 13:46
Саме так. Воювати, за НАШУ Батьківщину, будемо САМЕ МИ, українці. Так і мало бути, так і є з 2014 року. ТОМУ ЩО ВАС ДИВУЄ, ЧИ МОЖЕ ЯКУ ЗРАДУ ПРИДУМАТИ ХОЧЕТЕ? І на захист України встане дуже багато людей, дуже! В рази більше нвж в 2014!
Дідо до Гнилий ботокс Показати IP 19 Грудня 2021 16:56
Проведемо голосування, + буду воювати у випадку агресії Росії, - не буду. Дякую.
Підпільник Кіндрат до Гнилий ботокс Показати IP 19 Грудня 2021 18:20
Мародерити і воювати - це різні речі. І в миротворці наші рвуться за гроші і можливість торгувати - контрабасити.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus