USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

У День народження Тимощука «Баварія» переграла «Манчестер Юнайтед»

31 Березня 2010 09:39
Мюнхенська «Баварія» в першому чвертьфінальному матчі Ліги Чемпіонів виборола перемогу в «Манчестер Юнайтед», - пише Gazeta.ua .

Ліга Чемпіонів, чвертьфінал. Перший матч

Баварія - МЮ 2:1

Голи: Рібері, 77, Олич, 90 +2 - Руні, 2

«Баварія»: Бутт, Лам, ван Буйтен, Демікеліс, Бадштубер, ван Боммель, Праньїч (Тимощук, 88), Алтинтоп (Клозе, 86), Рібері, Мюллер (Гомес, 73), Олич

«МЮ»: Ван дер Сар, Невілл, Фердінанд, Відіч, Евра, Флетчер, Каррік (Валенсія, 70), Скоулз, Нані (Гіггз, 82), Парк (Бербатов, 70), Руні

Попередження: Бадштубер, Олич - Скоулз, Невілл, Руні

Уже на 2-й хвилині Вейн Руні засмутив голкіпера «Баварії» Ганса-Йорга Бутта. Нані на правому фланзі біля кутового прапорця заробив штрафний у боротьбі з Мартіном Демікелісом. Виконувати подачу взявся сам постраждалий, котрий за допомогою рикошету від Марка ван Боммеля виклав м’яч прямо на ногу Руні - 1:0.

Для того, щоб оговтатися, мюнхенцям знадобилося майже десять хвилин. Вони поступово почали знаходити шляхи до воріт Едвіна ван дер Сара, хоча особливої загрози їм створювати не вдавалося.

Першу реальну нагоду для того, аби зрівняти рахунок, господарі створили лише на 28-й хвилині. Рібері пройшов лівим флангом і виконав навіс в карний майданчик. Після цього м’яч кулаком намагався вибити подалі голкіпер англійців.

Однак на підбиранні першим виявився Алтинтоп, котрий відразу пробив у дальній кут. «Постріл» турецького хавбека виявився неточним. Змінювати цифри на табло наприкінці першого тайму зобов'язаний був Руні. Однак голкіпер врятував свою команду, зреагувавши на удар з близької відстані.

Початок другої половини ледь не став дзеркальним відображенням стартових хвилин. Але «Баварії» забити довго не вдавалося. Досягли свого господарі на 77-й хвилині. Гарі Невілл зіграв рукою метрах у 23-х від воріт, за що отримав жовту картку та заробив для господарів небезпечний штрафний. «Стандарт» узявся виконувати Рібері, котрий за допомогою Руні, транзитом від якого м'яч опинився у сітці, все ж таки зміг встановити рівновагу.

Ще раз пощастило німцям через шість хвилин - Видич після подачі з кутового головою пробив у поперечину.

Розплата за невикористаний момент для «МЮ» настала у компенсований час. Олич обікрав захисника й без перешкод відправив м’яч у ворота.

Перемога залишила мюнхенцям непогані шанси на продовження боротьби та стала чудовим подарунком для Анатолія Тимощука. Він у цей день святкував 31-й день народження, з’явившись на полі за чотири хвилин до фінального свистка.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus