USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У депутата Луцької міськради відберуть зупинку?

29 Вересня 2008 15:05
Луцький міський голова Богдан Шиба доручив підготувати конкурс на земельну ділянку, де розташована тролейбусна зупинка біля Центрального ринку. Про це він зазначив 29 вересня під час особистого прийому громадян, - повідомляють «Волинські Новини».
До міського голови звернувся чоловік, якого цікавило питання: коли, зрештою, відновлять згорілу зупинку. Натомість Богдан Шиба зізнався, що зупинка перебуває у користуванні підприємця Дмитра Москвича.
Пан Шиба зателефонував директору департаменту містобудування Георгію Шевчуку і поцікавився, на який термін надано земельну ділянку Дмитру Москвичу.
Очевидно, що на тривалий, адже міський голова пообіцяв доручити готувати рішення про розрив угоди «у зв’язку з неналежним використанням».
За словами Богдана Шиби, через місяць відбудеться конкурс на визначення нового господаря земельної ділянки.
Натомість Дмитро Москвич вважає це спробою відібрати ласий шматок. Він зазначив, що зупинка знаходиться у приватній власності, а земельна ділянка під нею - в оренді. Тому пан Москвич не бачить підстав для розриву угоди.
Окрім того, він додав, що після підпалу зупинки почастішали пропозиції продати її.
Довідково:
Дмитро Москвич є депутатом Луцької міськради від ПРП, традиційно опозиційною до міського голови Богдана Шиби.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Анонім Показати IP 29 Вересня 2008 15:35
Ну якшо нічого з нею не робить то хай віддадуть більш толковішим бізнесменам! Ато таке страхіття стоїть майже в центрі міста. І взагалі, цікаво чому з таким вигідним місцем Дмитро Москвич так нічого і не робив?
Анонім -> Аноніму Показати IP 29 Вересня 2008 17:02
Чого не робив? Бо їздив не на "Москвичі", а на інших марках машин... От і Бозя покарав бідолаху
Еколог Показати IP 30 Вересня 2008 09:12
А ще треба навести лад з катером-Титаніком Дмитра Москвича в парку Лесі Українки. А то стоїть їржаве страхіття, поруч сміття, декілька голодних і злих собак на ціпку. Поруч із катером Москвич спалює сміття. Пане Дмитре, наведіть лад спочатку у власному господарстві, а потім повчайте лучан і міську владу як їм жити!
Анонім Показати IP 1 Жовтня 2008 09:24
У Москвича не було проблем доки не пішов в опозицію до Шиби. А так як Адольф Павлович Шиба дуже вже великий демократ (не те що Кучма, а й Путін відпочиває), то він зразу ж і на корню почав придушувати "інакомисліє". Ганьба диктаторському режиму Шиби!
антидот Показати IP 1 Жовтня 2008 12:15
Ой прям таки "придушувати". Не може Москвич нормально впоратись з тим огидним виглядом свого майна то нема чого і братись було.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus