USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У Druzi Forever - експозиція «Без інтерпретації». ФОТО

12 Вересня 2013 18:15
Виставку картин молодої, утім дуже талановитої художниці, Заріни Сойко, з незвичайною назвою «Без інтерпретації» презентували сьогодні, 12 вересня, у кав’ярні «Druzi Forever».

Як розповіла автор експозиції, у роботах поєднані різні періоди її життя. Дівчина зауважила, що зазвичай абстрагується від власних картин, оскільки бажає, щоб вони розвивались і «жили» самі по собі.



«Я б хотіла, щоб люди вкладали свій сенс у кожну картину. Адже те, що вони побачать в глибині моєї картини – це вже їхнє особисте. Та й взагалі, в основному, у кав’ярню приходять просто попити каву», - скромно зазначила художниця.

ЧИТАТИ ЩЕ: У ЛУЦЬКУ ВІДБУВСЯ ВЕЧІР АКУСТИЧНОЇ МУЗИКИ. ФОТО



На думку Заріни, проблемою сучасного споглядача мистецтва є те, що він шукає опису картини від художника, мовляв, як скаже художник, так він і думатиме.

«Але у кожного повинне бути власне бачення», - підсумувала вона.



Одна із відвідувачів експозиції, студентка Анастасія Королик, розповіла Волинським Новинам, що знайома із художницею уже близько року і неймовірно радіє відкриттю нової виставки.

ЧИТАТИ ЩЕ: ЛЯЛЬКОТЕРАПІЯ У ЛУЦЬКУ: ПОТЕНЦІАЛ ДО УСПІХУ МАЮТЬ УСІ. ФОТО



«Ми знайомі з Заріною уже близько року. Із першої зустрічі стало очевидно те, що це дуже хороша, а, головне, талановита дівчина. Кожна її картина має особливе і надзвичайно глибоке значення. Ось подивіться, наприклад картина, де зображена дівчина з будинком», - сказала Королик.



На мою думку, вона означає, що жінка може взяти усе в свої руки, і, якщо вона того забажає, навіть перевернути дім з ніг на голову. Ми, дівчата, сильні і можемо усе».

ЧИТАТИ ЩЕ: ЛУЧАН ЛІКУВАЛИ ГУМОРЕСКАМИ. ФОТО









Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Діма Показати IP 13 Вересня 2013 18:03
интересные картины. надо посетить кафе. выставка висеть месяц?
арбуз Показати IP 13 Вересня 2013 18:07
интересный цветок на картине. космический)
Жителька Показати IP 19 Вересня 2013 21:47
У автора - велике майбутнє!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus