USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У дитсадках Луцька таки будуть відеокамери?

29 Жовтня 2013 08:38
Круглий стіл, під час якого обговорять можливість встановлення відеокамер в дитячих садках, відбудеться у Луцьку.

«Питання безпеки дітей у дитячих садочках у Луцьку вже давно на слуху, неодноразово висвітлювались прикрі випадки, коли діти зазнавали травм, перебуваючи в садочку, майно, куплене за кошти батьків, псували вандали, а працівники ДНЗ зловживали своїми повноваженнями і залишались безкарними», - кажуть в прес-службі Волинського інституту підтримки громадських ініціатив.

«За кордоном вже давно такі проблеми попереджаються встановленням відеонагляду в дитсадках, та й у декількох українських містах (наприклад, у Києві, Львові) вдалися до такої практики», - додають громадські активісти.

Також вони запрошують зацікавлених темою відеоспостереження в дитсадках прийти 29 жовтня у Палац культури Луцька, де відбудеться круглий стіл «Підвищення рівня безпеки дітей у шкільних та дошкільних навчальних закладах шляхом впровадження системи відеонагляду та «тривожної кнопки». Початок - о 17:00.

Нагадаємо, в травні з ініціативи депутата міськради Андрія Осіпова у дитячих дошкільних закладах пропонували встановити кнопки виклику охорони. Однак пропозицію не підтримали.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
батько Показати IP 30 Жовтня 2013 09:45
Більшіть батьків згідно опитування яке проводилося в садочках - категорично проти втановлення відеокамер, бо ці всі витрати на встановлення і найголовніше обслуговування ляжуть на їх гаманці. Чому ніхто не запитує в батьків чи хочуть вони, щоб ці камери були встановлені, на яких по суті і видно нічого не буде.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus