USD 39.75 40.04
  • USD 39.75 40.04
  • EUR 39.80 40.10
  • PLN 9.85 10.00

У Грицюка написали до Тимошенко ще одного листа…

30 Червня 2009 13:45
Волинська обласна рада від імені територіальної громади області подякувала Прем’єр-міністру України Юлії Тимошенко та уряду за допомогу, надану постраждалим від червневого буревію. Про це йдеться у листі на ім’я Прем’єр-міністра України, – повідомляють «Волинські Новини».
 
 
Волиняни високо цінують підтримку Юлії Тимошенко в складний для них час, а також те, що Прем’єр-міністр України, не зважаючи на зайнятість, особисто побувала на місці стихії, зустрілася з потерпілими, оцінила ситуацію, прийняла відповідні рішення та знайшла кошти для ліквідації наслідків бурі.
 
За повідомленням управління у зв\'язках зі ЗМІ Секретаріату КМУ, в листі йдеться: «Жителі краю переконалися, що для Вас небайдужі їх проблеми, що вони не залишилися віч-на-віч із стихією».
  
Нагадаємо, що нещодавно голова Волиньради Анатолій Грицюк уже писав листа на адресу Юлії Тимошенко, в якому пропонує зняти 2,5 мільйона гривень будівництва Іваничівської лікарні.
 
Натомість голова Волинської ОДА Микола Романюк пов\'язує появу цього листа із політикою. 
 

Окрім того, особистий прийом громадян головою Волинської обласної ради Анатолієм Грицюком 22 червня став полем словесних баталій та з\"ясування стосунків. Мешканці Іваничівського району обурені листом пана Грицюка до Прем\'єр-міністра Юлії Тимошенко і звинувачують його у задоволенні політичних амбіцій та лобізмі. Натомість сам голова облради звинувачення заперечує.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Анонім Показати IP 30 Червня 2009 15:47
Пишите, пишите, бумага не краснеет :)))

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus