USD 39.75 40.04
  • USD 39.75 40.04
  • EUR 39.80 40.10
  • PLN 9.85 10.00

У Ягодині в мешканця Нововолинська вилучили 14 пневматичних гвинтівок. ФОТО

1 Серпня 2009 10:20
У ПП «Ягодин» прикордонники спільно з митниками вилучили 14 одиниць пневматичної зброї, – 1 серпня інформують «Волинські Новини».
 
Приблизно опівночі в міжнародний автомобільний пункт пропуску «Ягодин», що на Волині, з Республіки Польща в Україну прибув для оформлення громадянин України – з мешканець міста Нововолинська 1987 року народження. Він приїхав на автомобілі «Мерседес» української реєстрації.
 
Як повідомив начальник прес-служби – прес-секретар начальника Луцького прикордонного загону майор Олег Личковський, виходячи з аналізу оцінки ризиків, старший зміни прикордонних нарядів прийняв рішення щодо здійснення спільного з митниками поглибленого огляду цього авто. Однак при візуальному огляді салону транспортного засобу заборонених предметів у ньому не виявили. Лише поведінка службової собаки Оміни, натренованої на пошук наркотиків та зброї,  вказувала на те, що в «Мерседесі» щось приховано. Й у подальшому, під час демонтажу обшивки вантажного відсіку авто, охоронці кордону виявили 14 пневматичних гвинтівок калібру 4,5 мм, що лежали у сховку в конструктивних порожнинах.
 
Автомобіль вилучили та оцінили на суму 65 тисяч гривень, а гвинтівки передали для здійснення експертизи.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Анонімович Показати IP 3 Серпня 2009 09:32
Пацан зелёный... )))

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus