USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

У Камінь-Каширському районі добудують школу?

20 Січня 2009 18:29
Село Осівці Камінь-Каширського району потребує коштів для добудови школи. Про це під час особистого прийому в керманича Волинської ОДА розповів сільський голова Володимир Цап, – інформує репортер «Волинських Новин».
Як зазначив пан Цап, він на особистому прийомі громадян у губернатора – вже вдруге. За його словами, Микола Романюк першого разу його запевнив, що у 2009 році будівництво школи буде відновлено. Сільський голова розповів, що РДА виділила 120 тисяч гривень на проектно-кошторисну документацію.
Очільник Волинської ОДА зізнався, що коштів на це в обласному бюджеті нема. Однак цю школу включили до переліку об’єктів, які планується зводити за рахунок державного бюджету. Щоправда, наразі ще невідомий обсяг фінансування, що має затвердити Мінрегіонбуд.
Під час брифінгу Микола Романюк пояснив, що перелік об’єктів, які будуватимуться державним коштом, ще повинні розглянути депутати Волиньради, які і прийматимуть остаточне рішення.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus