USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У Казахстані немає потреби у критиці влади?

18 Липня 2008 11:02
У Казахстані немає диктатури, хоча й не демократичний устрій. Так вважають члени Казахстанського центру молодіжних ініціатив МОО «ЖанаСу». Про це луцькі журналісти дізнались під час прес-конференції зi студентами з цієї держави, яка була організована управлінням міжнародного співробітництва та проектної діяльності Луцької міськради, – це повідомляє 18 липня репортер «Волинських новин».
 
Такий висновок молоді активісти зробили, випускаючи в Алмати молодіжну газету «ЗаДело!». Вони стверджують, що можуть писати у ній про всі негаразди, що відбуваються навколо, і при тому такі матеріали не зазнають цензури. Що ж до протесту та критики проти нинішньої влади у їхній країні, то вони просто не бачать у цьому потреби.
 
Довідково:
 
4 грудня 2005 року Нурсултан Назарбаєв переміг на виборах на посаду президента Республіки  Казахстан, отримавши 91,15% голосів виборців.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus