USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

У Колодяжному почали відзначати Лесину річницю. ФОТО

25 Лютого 2013 09:44
Літературну годину «В гостях у Косачів» для вихованців Школи гармонійного розвитку організували у Колодяжненському музеї Лесі Українки.
Про це інформує «Музейний простір Волині».
У гостях у Косачів учні Школи гармонійного розвитку, створеної ГО «Союз Українок», побували 23 лютого 2013 року. Ще до початку заходу у церкві святого Миколая в Колодяжному отець Іван Оринчак відслужив молебень та панахиду по родині Косачів.

Усі присутні із задоволенням оглянули Колодяжненський літературно-меморіальний музей Лесі Українки. Разом із викладачем Школи Оксаною Мулярчук учасники заходу заспівали веснянку «Ой сонечку, уставай», пісню «Струмочок», молитву «За Україну» та читали твори Лесі Українки.




Окрім того, Оксана Мулярчук подарувала присутнім пісню на слова Лесі Українки «Горить моє серце». А власний вірш «Посвята поетесі» декламувала ковельська поетеса Віра Семеній та подарувала музею збірку своїх творів «Життя у колосочку».



Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus