USD 39.50 39.82
  • USD 39.50 39.82
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У Ковелі – протистояння підприємців і директора привокзального ринку

7 Серпня 2008 13:13
На ковельському привокзальному ринку існує гостра проблема: немає місць для реалізації продукції сільськогосподарських товаровиробників, у першу чергу – жителів Ковельського району. Про це 7 серпня повідомляють «Волинські Новини».
 
За повідомленням «Ковельської правди», проблему породила сама дирекція госпрозрахункового ринку, яка кілька років тому ліквідувала два торгових ряди (напроти молочного павільйону), де якраз й торгували селяни. Цей факт, переконане місцеве інтернет-видання, свідчить про те, що керівництво ринку абсолютно не переймається проблемами селянства. Зараз тут встановлено два ряди контейнерів із промисловою продукцією. Мабуть, процедура надання дозволів на встановлення контейнерів дуже «солодка» і приваблива для дирекції.
 
А нині керівництво Ковельського госпрозрахункового ринку на чолі з Віталієм Ківачуком ініціює ліквідацію ще одного торгового ряду – із боку залізниці, де ковельські підприємці торгують вже чимало років.
 
Журналістам «Ковельської правди» стало відомо, що керівництво ринку сказало підприємцям залишити місця, на яких вони працюють, ще 26 червня цього року, в день проведення сесії Ковельської міської ради. Як твердять підприємці, мова із директором Віталієм Ківачуком була нечітка, заплутана і без чітких аргументів, для чого все це робиться. Деякі підприємці, не розібравшись, дали згоду і підписалися на перенесення своїх контейнерів, але прийшовши на сесію міськради, на якій депутати захищали права підприємців, зрозуміли, що позиція дирекції ринку зовсім не відповідає їхнім інтересам.
 
«Ми займаємось роздрібною торгівлею, а на місцях, де нам пропонують розміститись – ведеться оптова торгівля. Коштів на оптову торгівлю у нас немає. Вивчивши ситуацію, ми зрозуміли, що нас хочуть викинути, а на наше місце – поставити інших. Всі ми є добросовісними платниками податків і зборів. Просимо підтримати нас як представників малого та середнього бізнесу, а саме: зберегти наші робочі місця, де ми тривалий час працюємо. Адже це – єдиний спосіб і джерело існування наших сімей, батьків та дітей», – заявляють невдоволені підприємці.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus