USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

У Ковелі відремонтують дитсадок і відкриють 8 нових груп

30 Серпня 2015 10:45
200 нових місць для дошкільнят відкриють у Ковелі вже на 1 вересня.

Так, наразі у Ковелі 3 тисячі 160 дітей відвідують дитячі садки (це 75% від загальної кількості дітей дошкільного віку). А за лічені дні у місті залізничників запрацює ще 8 нових груп для дошкільнят, - повідомили у міськвиконкомі.

Нагадаємо, що у 2013 році нових мешканців зустрів дошкільний навчальний заклад №7, у якому відкрили нову групу. За кошти міського бюджету зробили ремонт у кімнатах, придбали меблі.

Торік до 1 вересня відкрили сім нових груп: чотири – у ДНЗ №1 і по одній в ДНЗ №4,6 та 9. Додатково понад 120 діток отримали можливість здобувати дошкільну освіту. Аби відремонтувати приміщення, забезпечити меблями, створити хороші умови для малечі, використали майже два мільйони гривень. Це кошти міського бюджету та благодійників.

У такому тандемі, починаючи з грудні 2014 року, у Ковелі працювали над реалізацією чергового соціально важливого для міста проекту – капітального ремонту (а фактично відбудови) колишнього дитячого садка в мікрорайоні «Сільмаш», що на вулиці Відродження, 12а, де планується облаштувати 8 груп для дошкільнят, а це ще близько дві сотні дітей отримуватимуть дошкільну освіту. Перших чотири групи має запрацювати вже 1 вересня цього року. Ремонтні роботи другої черги дитячого садка будуть тривати й надалі.

Кошторисна вартість капітального ремонту ДНЗ №14 становить понад 6 мільйонів гривень. Роботи виконує підрядна організація «Луцьксантехмонтаж №536». Завершується капітальний ремонт території дитячого садка. На благоустрій для дошкільнят планують використати мільйон 150 тисяч гривень, збудувати огорожу вартістю 286 тисяч гривень.

І хоча роботи на територію дитячого садка ще у розпалі, будівельники запевняють, що завершать усе заплановане вчасно. Тож 1 вересня юні ковельчани зможуть розпочати новий навчальний рік у відремонтованому приміщенні. У спальних та ігрових кімнатах встановили меблі, облаштували ігрові куточки, санвузли. Завершуються роботи у пральні та їдальні, куди уже завезли та встановили нове обладнання.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
???? Показати IP 30 Серпня 2015 11:13
За кошти місцевого бюджету ремонт?А куди ж ідуть гроші ,які по кілька разів на рік збирають вихователі і кажуть,що то на ремонт?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus