USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У Ковелі – своя «Правда»

29 Липня 2008 18:55
У другому за чисельністю населення місті Волині запрацював ВЕБ-ресурс «Ковельська правда». Про це 29 липня повідомляє репортер «Волинських Новин».
 
Власне, «Ковельська правда» (http://www.kowel.at.ua), вочевидь, позиціонує себе як регіональне видання, яке акцентує увагу на висвітленні у волинському ВЕБ-просторі життя Ковельщини. Щодня на сайті з’являють «гарячі» новини. Окрім того, у планах редакції – розміщення на ВЕБ-ресурсі статей та аудіороликів, про що свідчить створення відповідних розділів.
 
На особливу увагу заслуговує фотоальбом, зокрема – унікальні світлини довоєнного Ковеля.
 
Довідково:
 Поки флагманом волинських інтернет-видань лишається Перше Волинське незалежне інтернет-видання «Волинська правда» (http://www.pravda.lutsk.ua).
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Анонім Показати IP 30 Липня 2008 10:14
"Поки флагманом волинських інтернет-видань лишається Перше Волинське незалежне інтернет-видання «Волинська правда»/ Щось у цього флагмана пробоїна в кораблі з'явилась останнім часом: чи то коментарі барабашка вночі краде, чи то цензурою політичною попахує. З такою кадровою політикою і до аутсайдерів недалеко. Бажаю Волинським новинам обійти у всіх аспектах цього недолугого флагмана.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus