USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

У Ковелі ‒ виставка картин художника із Закарпаття

17 Грудня 2012 18:11
23 роботи Роберта Брагінського представлено у галереї ковельського культурно-просвітницького центру.

Про це повідомляють у Ковельській міській раді.

До 28 грудня ковельчани мають нагоду оглянути полотна молодого, але уже добре знаного у світі мистецтва художника.

Роберт Брагінський народився 1987 року. Закінчив Мукачевську дитячу художню школу, згодом навчався в Ужгородському коледжі мистецтв та Закарпатському художньому інституті. А ще він брав уроки в свого батька, відомого художника, визнаного майстра живопису Артура Брагінського, твори якого експонуються у галереях світу.

Як зізнався митець під час урочистого відкриття вернісажу, це перша його персональна виставка, і він приємно здивований гостинністю ковельчан. До цього він ніколи не бував у місті залізничників, тому подорож на Волинь виявилась для нього цікавою та пізнавальною.

Митець висловив вдячність місцевій владі, організаторам вернісажу, усім, хто завітав на відкриття, а також камерному оркестру «Квінта», виступ якого додав особливої вишуканості дійству.

До слова, з роботами Роберта Брагінського ковельчани вже мали можливість ознайомитися під час благодійної виставки колекції картин Наталії Дуброви. Під її патронатом організовано і нинішній показ творів живопису.

На відкритті міський голова Олег Кіндер вручив Подяку автору за представлену у Ковелі експозицію живопису, яскраві творчі досягнення, високу професійну майстерність та популяризацію образотворчого мистецтва. Ковельський мер підкреслив, що картини є надзвичайно високопрофесійними, цікавими. Він зазначив: «Радує те, що художник відгукнувся на запрошення та презентував напрацювання останніх років».

Для всіх охочих наступного дня у культурно-просвітницькому центрі Роберт Брагінський провів майстер-клас.




Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus