USD 39.55 39.85
  • USD 39.55 39.85
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Фотограф із синдромом Дауна презентує виставку про древній Лучеськ та історичні постаті

14 Лютого 2023 13:15
У Луцьку запрошують усіх охочих відвідати виставку фотографа Андрія Мельника «Краса сонячними очима». У фотосесії взяли участь діти та дорослі із синдромом Дауна та відомі лучани.

Про це повідомила голова громадської організації батьків дітей із синдромом Дауна Олена Мельник у Фейсбуці.

Виставка відбудеться 16 лютого о 15:00.

Адреса: вул. Лесі Українки, 24а, Галерея Мистецтв.

Організаторами фотовиставки стали «організація Карітас-Спес Луцьк» спільно із ГО «Даун-синдром» (Луцьк).

«Ідея цього фотопроєкту нова та дуже цікава: показати розмаїття життя древнього Лучеська, історичні постаті та продемонструвати значущість кожної постаті в житті Луцька та її вагу в історичних процесах», – йдеться в повідомленні.

Читати ще: Мама «сонячного» хлопця з Волині: «Мені казали: віддай в інтернат, у нього нічого не вийде, але материнська любов творить дива»

Місія виставки – заохотити громадськість приймати людей із синдромом Дауна такими, якими вони є, не піддаючись стереотипам, упередженням, страхам. Також організатори проєкту хочуть показати, що ці люди талановиті, розвинені, відкриті для спілкування.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus