USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

У Ковелі б’ють на сполох – бракує смітників

22 Червня 2012 16:23
У Ковелі катастрофічно не вистачає малих ємкостей для збору сміття, тобто – звичайних урн.
Про це повідомляє ПроКовель.
Начальник відділу комунального господарства ковельської мерії Олександр Балак каже, що сміттєзбірники встановлені лише в парках міста та поряд з торговельними точками, але й то частково. Отож, сумлінній людині, аби позбутися зіпсованого папірця, доводиться нести його за кілька кілометрів до найближчої урни.
Головний комунальник Ковеля впевнений, що якби вдалося встановити сміттєзбірники ще й біля кожного житлового будинку чи хоча б по-кілька на вулицю, то двірникам відчутно поменшало робити.
Кілька років тому Ковельська виховна колонія випускала урни для сміття і постачали їх місту. Засуджені мали роботу, а підприємство – прибуток, адже один такий виріб коштував понад 150 гривень.
Тепер ситуація дещо змінилася. З часом чимало тих урн безслідно зникли з паркової зони. Олександр Балак припускає, що їх, певно, поцупили спритні ділки, щоб здати на металобрухт, а придбати нові немає фінансової можливості.
Тому у відділі комунального господарства муніципалітету апелюють до депутатів міської ради, щоб ті при формуванні бюджету міста на 2013 рік передбачили гроші для закупівлі таких сміттєзбірників.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus