USD 39.65 39.95
  • USD 39.65 39.95
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.76 9.95

У Ковелі обрали найгарнішу старшокласницю

14 Листопада 2008 14:01
У Палаці учнівської молоді міста Ковеля відбувся конкурс «Міс старшокласниця». Про це 14 листопада повідомляють «Волинські Новини».
Як інформує офіційний сайт Ковельської міськради, за почесний титул змагалися десять учасниць. Судді мали змогу оцінити претенденток у чотирьох конкурсах: представлення, вікторина, модель осені та світ моїх захоплень.
У результаті перемогу здобула Софія Кошелюк (СШ№3), друге місце дісталось Юлії Литвинчук (міська гімназія), третє – Тетяні Чайці (ЗОШ№1). Всі учасниці були удостоєні певних титулів – «Міс грація», «Міс елегантність», «Міс артистичність» та інших. А ще дівчата отримали подарунки та щедрі аплодсменти глядачів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus