USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У Ковелі рибалка врятував на льоду двох юнаків

9 Лютого 2009 11:00
У суботу, 7 лютого, у Ковелі трапилася НП – під лід провалилося дві людини. Їх врятував місцевий рибалка, – повідомляють «Волинські Новини».
 
Приблизно о 18.00 Володимир Топольський та Олег Решетник прогулювалися у міському парку. Юнаки вирішили випробувати міць криги на водосховищі. Лід на водоймі не витримав, і за мить вони опинилися у воді.
 
На щастя, їх помітив 47-річний Володимир Пірог, який рибалив неподалік, і поспішив на допомогу. Діставшись ближче, рятівник поповзом наблизився до місця, де борсалися у воді молодики, й подав їм палицю, що прихопив із собою заздалегідь.
 
За інформацією центру пропаганди ГУ МНС у Волинській області, Володимир Пірог витягнув на товщу криги спочатку 16-річного Олега, а згодом на поверхні опинився й 21-річний Володимир.
 
Рятівник одразу ж викликав пожежно-рятувальну службу та медиків. Працівники чергової варти четвертої самостійної державної пожежної частини м. Ковеля забрали потерпілих з місця події й передали до рук медиків.
 
Життя молодих чоловіків – поза небезпекою. Найближчими днями вони будуть виписані з лікарні.
 
До речі, у Ковелі бійці МНС врятували людину з води і 5 лютого. 24-річний чоловік, за його словами, випив зайвого і, йдучи мостом, «раптом впав з нього».
 
Довідково:
 Рятувальники нагадують про необхідність суворого дотримання правил безпеки на льоду. За нестійких погодних умов не виходьте на кригу. Будьте вкрай обережними, не нехтуйте правилами безпеки.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Анонім Показати IP 9 Лютого 2009 11:02
Цікаво, як скоро врятовані забудуть про рятувальника?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus