USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

У Ковелі та Луцьку будуть реконструйовувати вулиці

12 Червня 2009 16:29
Комунальники двох найбільших міст Волині визначили ті підприємства, які реконструйовуватимуть вулиці цих населених пунктів, – повідомляють 12 червня «Волинські Новини».
 
За інформацією Веб-порталу з питань державних закупівель , у тендері на виконання робіт з реконструкції доріг міста департамент житлово-комунального господарства Луцької міської ради визначив переможцем ЗАТ «Луцькавтодор». Вартість договору – 5 мільйонів і майже 380 тисяч гривень.
 
Колеги луцьких комунальників з Ковеля натомість організували окремі тендери на реконструкцію певних вулиць. Відділ комунального господарства Ковельського міськвиконкому вирішив, хто переміг у відповідних торгах. Так, ВАТ «Ковельське ШБУ №63» буде реконструювати вулицю Шевченка (на ділянці вулиця Остапа Вересая – вулиця Варшавська) за 1 мільйон 425 тисяч гривень. Вулицю Театральну на ділянці вулиця Сагайдачного – ринок відновлюватиме ТОВ «Кодет». Сума договору – 592 тисячі гривень. 1 мільйон 628 тисяч гривень коштуватиме реконструкція вулиці Грушевського від вулиці Смірнова до вулиці Мечнікова. Переможець цього тендеру – ТОВ «ІДЕЯ».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus