USD 39.62 39.95
  • USD 39.62 39.95
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.75 9.94

У Ковелі вирішать долю культурно-просвітницького центру

12 Вересня 2011 09:49
У Ковелі вирішують долю КП «Ковельський міський культурно-просвітницький центр», оскільки його подальше функціонування вимагає чималих ресурсів.
Про це йшлося на засіданні виконавчого комітету Ковельської міськради 8 вересня, повідомляє Про Ковель.
Міська влада розглянула різні варіанти вирішення проблемної ситуації. У результаті виконком прийняв рішення рекомендувати міському голові створити депутатську комісію з детального вивчення питання фінансово-господарської діяльності культурно-просвітницького центру.
У міськраді кажуть, що для влади важливо, аби культурно-просвітницький центр діяв як комунальний заклад. Адже це споруда ХІХ століття, цінна в архітектурному та історичному сенсі. Тому, запевняють, він залишиться у власності громади.

Подальшу його долю вирішать після висновків депутатської комісії. В будь-якому випадку він залишиться комунальним підприємством або ж буде бюджетною установою, йшлося під час засідання.
Довідково:
Культурно-просвітницький центр у Ковелі розпочав роботу 2008 року. З того часу тут відбулося чимало зустрічей із творчими людьми, виставок робіт художників та фотомайстрів, скульпторів, презентацій книг, концертів, моновистав.
Зараз у Центрі діє салон-галерея із двома виставковими залами, кімната-музей художника Андроника Лазарчука, мовна школа «Поліглот», книгарня.
Тут здійснюється торгівля виробами образотворчого мистецтва, сувенірною продукцією з символікою міста. Працює «Муніципальна аптека».

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus