USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

У Ковельському лісгоспі безпека праці – не стовідсоткова

26 Червня 2009 17:17
У ДП «Ковельське лісове господарство» на Волині заборонено експлуатацію 4 вантажопідіймальних кранів. Про це 26 червня інформують «Волинські Новини».
 
Посадові особи територіального управління Держгірпромнагляду по Волинській області завершили комплексну перевірку стану промислової безпеки та охорони праці у державному підприємстві «Ковельське лісове господарство». У результаті перевірки заборонено експлуатацію 4 вантажопідіймальних кранів.
 
Як повідомили у прес-службі Держгірпромнагляду по Волинській області, під час обстеження підприємства виявлено низку порушень норм безпеки праці. Підприємство не отримало дозвіл на роботи підвищеної небезпеки. Не на всіх деревообробних верстатах встановлено захисні огородження, які відповідають вимогам державних стандартів. На підприємстві не створено комісію по огляду виробничих будівель та споруд. Особа, відповідальна за електрогосподарство, не має V групи з електробезпеки, інженер з охорони праці – ІV групи.
 
Виявлено порушення під час експлуатації вантажопідіймальних механізмів. Крани не пройшли повного позачергового технічного огляду після експертно-технічної діагностики. До виконання робіт допускаються працівники та стропальники, які не оформлені наказом по підприємству. Відсутні журнали технічних оглядів і ремонтів кранів. Не заведено журнал оглядів змінних вантажозаплювальних пристроїв.
 
За виявлені грубі порушення нормативно-правових актів із питань охорони праці до адміністративної відповідальності притягнуто директора підприємства, головного механіка та начальника деревообробного цеху.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus