USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.15 39.50
  • PLN 9.71 9.93

У Ковельському районі нема заборгованості із виплатами зарплат, – голова РДА

8 Травня 2009 17:07

Станом на 1 квітня 2009 року заборгованість із виплатами заробітних плат у Ковельському районі становила 145 тисяч гривень. Проте, за оперативними даними, станом на 7 травня усі зарплати в районі вчасно виплачуються. Про це під час прямого ефіру на Волинському телебаченні сказав голова Ковельської РДА Валентин Скуба, – інформує репортер «Волинських Новин».

На Ковельщині заборгованостей із виплатами заробітних плат нема, – сказав пан Скуба. За його словами, район посідає третє місце в області по рівню зарплати. «Щоправда, з кінця», – додав голова райдержадміністрації.
У районному ЦЗ зменшена кількість пропонованих вакансій і наразі їх кількість становить 245, – констатував Валентин Скуба.
Також голова РДА розповів, що на обліку соціальних служб у Ковельському районі перебуває 84 дитини-сироти, яким усіляко сприяють з отриманням житла. На Ковельщині – приблизно 600 багатодітних сімей.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus