USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У Києві - 50 найкращих фото світу від National Geographic. ФОТО

9 Квітня 2013 18:41
50 знакових знімків з історії знаменитого журналу для мандрівників «National Geographic» показують в Києві у Музеї Ханенків.

Про це пише Gazeta.ua.

В експозиції показано різноманіття репортажних знімків - від незабутньої «Афганської дівчинки» Стіва МакКаррі до знакових кадрів Джейн Ґудолл та шимпанзе Ніка Ніколса, і до ніколи раніше не бачених краєвидів Мекки Томаса Аберкромбі.



Біля кожної фотороботи - детальна інформація про знімок, час та випадки, за яких їх створили, а також -розповідь про самого автора. До того ж, поряд з деякими фотографіями можна побачити послідовність зображень, які фотограф знімав до і після головного, ідеального кадру.



«До цієї збірки увійшли дуже різноманітні фото - і неймовірні світлини тварин, і загалом природи, і фото дослідників, і знімки соціального характеру», - каже заступник головного редактора української версії журналу «National Geographic» Дмитро Губенко.



«Наприклад, мене дуже вразила фотокомпозиція, на якій зображено, скільки шматочків пластику проковтнув баклан. Ці птахи гинуть від голоду, наївшись пластику, яким люди забруднюють довкілля», - додає він.

Виставка триватиме до 14 квітня. Її присвятили ювілею заснування одного з найвідоміших наукових товариств у світі. Цього року - 125 років від дня заснування Національного географічного товариства США, що видає знаменитий журнал «National Geographic».



Також з квітня цього року виходить українська версія журналу «National Geographic».



Музей мистецтв імені Богдана та Варвари Ханенків знаходиться у Києві на вулиці Терещенківська, 15. Вихідні дні - понеділок та вівторок. Працює музей до 17:30
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Михайло Показати IP 10 Квітня 2013 08:24
Клас!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus