USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

У Києві показали логотип Євро-2012. ФОТО. ВІДЕО. ОНОВЛЕНО

14 Грудня 2009 13:37
Логотип виявився складеним з трьох елементів: посередині футбольний м’яч, з боків квітки.
У Києві в ході урочистої церемонії на Михайлівській площі був представлений офіційний логотип і візуальну концепцію чемпіонату Європи 2012 року – повідомляє ТСН.
Презентація логотипу та девізу єврочемпіонату розпочалася виступами президентів Федерації футболу України Григорія Суркіса та Польського Футбольної Союзу Гжегоша Лято. Потім до них приєднався президент УЄФА Мішель Платіні, після чого три президенти натиснули на кнопку і відкрили таким чином логотип Євро-2012, що означатиме старт офіційного відліку до футбольного турніру.
Логотип виявився складеним з трьох елементів: посередині футбольний м’яч, що символізує європейський футбол, з боків квітки: одна в національних кольорах України, інша – Польщі. Слоган турніру – Творимо історію разом (Creating history together).
Після відкриття логотипу на сцену вийшли представники восьми міст-організаторів: Гданська, Варшави, Познані, Вроцлава, Львова, Харкова, Донецька і Києва.
По завершенню офіційної частини презентації відбулася прес-конференція президентів УЄФА Мішеля Платіні, Федерації футболу України Григорія Суркіса та Польської Футбольної Союзу Гжегоша Лято.
Вечірня програма презентації логотипу передбачає святковий концерт та феєрверк.
Нагадаємо, що у п\'ятницю, 11 грудня, Виконком УЄФА затвердив чотири українських міста – Київ, Львів, Донецьк та Харків – господарями Євро-2012.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
Юка Показати IP 14 Грудня 2009 15:01
я очікувала, чесно кажучи чогось кращого і креативнішого. а так.... щось надто у ньому все складно :(
Dmytro Показати IP 14 Грудня 2009 15:32
Мені логотип дуже сподобався)) навіть неочікував такого!
Vetal Показати IP 14 Грудня 2009 16:08
Простенько але зі смаком. Мені щось не дуже тюльпанчики сподобались ми ж не Голандія. А так впринципі нормально, за Швейцерсько-Австрійського Льоліка і Боліка виглядає не гірше так це точно.
Dmytro Показати IP 14 Грудня 2009 17:35
в квітах ще видно силует людини яка радіє)) а ось цитати з одного сайту: На мяче изображены лифчик и два носка??? ____________ гарно підмітили )))
seal Показати IP 14 Грудня 2009 19:10
Яскраво і симпатичненько. На футболках буде класно виглядати. Особисто мені сподобався.
Таня Показати IP 14 Грудня 2009 19:17
Цілком нормальний логотип. Трохи, звичайно, не очікувано, але з часом звикнеться.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus