USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.80 9.95

У Києві зібрали понад 4 тонни сміття після фіналу Ліги чемпіонів

31 Травня 2018 07:00
З офіційних фан-зон фіналу Ліги чемпіонів УЄФА у Києві на Хрещатику і на Контрактовій площі, а також з місць збору уболівальників - біля парку Шевченка і палацу Україна - було вивезено понад чотири тонни сміття.

Про це повідомив заступник голови КМДА Олексій Резніков, передає Кореспондент.

За його словами, ці території відвідали близько 250 тисяч осіб.

«У три хвилі відбувалося прибирання під час перебування вболівальників. Друга і третя хвилі, відповідно, після їхнього від'їзду на стадіон і під час матчу і після їхнього від'їзду. До ранку (27 травня) Київ був прибраний. А саме - територія біля НСК Олімпійський, два Meeting points і Контрактова площа. На прибиранні локацій були задіяні комунальники з усього міста», - сказав Рєзніков.

За його словами, в ніч на 27 травня на прибиранні працювали 1400 комунальників.

Читати ще: Як Київ прийняв фінал Ліги чемпіонів

В цілому комунальні служби Голосіївського, Печерського, Шевченківського та Подільського районів вивезли 4183 тонни твердих побутових відходів з фан-зон та територій Meeting points.

Резніков також повідомив, що аеропорт Київ прийняв 22 рейси з уболівальниками - це 3308 осіб, бізнес-авіація доставила 1700 пасажирів.

Як повідомляє Укрінформ, в день фіналу аеропорт Бориспіль прийняв рекордну кількість пасажирів.

«26 травня, в день фіналу футбольної Ліги чемпіонів, Бориспіль прийняв 52 599 пасажирів, що є абсолютним рекордом в історії існування аеропорту. Для порівняння: під час проведення Євро-2012 Бориспіль приймав до 38 тисяч пасажирів на добу», - сказав директор аеропорту Павло Рябікін.

Зазначимо, що, за даними Держприкордонслужби, з 21 по 26 травня українські прикордонники в пунктах пропуску оформили понад 300 тисяч іноземних громадян. А фінальний матч Ліги чемпіонів між «Реалом» і «Ліверпулем на НСК «Олімпійський» у Києві відвідали 61 561 глядач.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Вася Показати IP 31 Травня 2018 09:29
4 тонни це один ЗІЛ !!! Зрада, зрадонька, шож це робиться!)

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus