USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У Києві заборонили проведення маршу ветеранів УПА

13 Жовтня 2008 21:46
Близько години тому суд ухвалив рішення про заборону проведення у столиці маршу вояків УПА. Про це сьогодні, 13 жовтня, у ексклюзивному коментарі «Волинським Новинам» розповів член політради ВО «Свобода», голова волинського осередку цієї політичної сили Анатолій Вітів.
За словами пана Вітіва, політрада не розглядала питання участі «Свободи» у виборах. На порядку денному – відзначення річниці створення УПА. Як пояснив Анатолій Вітів, київська влада дозволила проведення маршу вояків УПА, однак на заваді стали правоохоронці.
«Десь півгодини тому суд заборонив проводити марш», – зазначив головний волинський свободівець. Водночас він додав, що відбудеться мітинг та концерт.
За словами пана Вітіва, «Свобода» готує проект указу про визнання УПА воюючою стороною, який запропонує Президенту Ющенку затвердити.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus