USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

У Локачах немає нащадків козацької слави?

29 Вересня 2008 18:22
Участь у ІІІ обласному фізкультурно-патріотичному Фестивалі школярів України «Нащадки козацької слави», що відбувався 27-28 вересня у Луцьку, зігнорували представники Локачинського району.  Про це інформує репортер «Волинських Новин».
На фестиваль, що проходив у Волинському обласному військовому ліцеї із посиленою фізичною підготовкою, прибули у повному складі представники районів та міст Волині. Діти були учасниками як конкурсів на знання історії українського козацтва , так і спортивних змагань.
Серед команд шкіл кращими стали учні Камінь-Каширщини. Друге місце посіли школярі Луцького району, а третє – міста Ковеля. Серед ліцеїв першу сходинку п’єдесталу пошани зайняв господар змагань – Волинський обласний військовий ліцеї із посиленою фізичною підготовкою, на другу зійшли члени команди Нововолинського обласного ліцею-інтернату, а на третє – юні спортсмени Маяківського НВК «ЗОШ І-ІІІ ступенів – лінгвістичний ліцей».   
Та, на жаль, не всі районі Волині повважали за потрібне взяти участь у цьому фестивалі. І тут (до речі, вже не вперше) відзначився Локачинський край. На змагання від цього району, як ствердили судді, не було жодного учасника.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Анонім Показати IP 30 Вересня 2008 09:19
На [вирізано - цензура] комусь треба ваші [вирізано - цензура] змагання , ????
япошка Показати IP 18 Грудня 2009 21:06
маяки!!!!!!!!!!! ми кращі!!!!!!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus