USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.96

У луцькій мерії сваряться на вуличних торгашів

24 Травня 2011 15:34
До 1 червня в луцькій мерії налаштовані навести лад зі стихійними торговими точками – наметами та пересувними кіосками.

У цьому під час оперативної наради у Луцькій міській раді у вівторок, 24 травня, запевнив перший заступник міського голови Луцька Святослав Кравчук.

Посадовець розповів, що міський голова підписав відповідне розпорядження.

«Буде працювати комісія по самовільних забудовах. Сьогодні місто перетворюється в циганський табір. На Соборності стоїть десять палаток незрозуміло якого значення. По Молоді десять палаток стоїть. Незрозуміло для чого вони і що там робиться», – говорить він.

«До 1 червня в цьому питанні будуть задіяні працівники муніципальної дружини, податкової міліції, працівники управління земельних ресурсів. Я думаю, що за тиждень ми попробуємо в цьому питанні навести порядок», – сказав чиновник.

Кравчук дорікнув підлеглим: зупинки Луцька майже не облагороджують, хоча напередодні Великодніх свят активно взялись за цю роботу.

«Так далі не може продовжуватися. За дві неділі ні на одній зупинці нічого не зроблено абсолютно. Тому давайте до цього будемо відноситися більш серйозно», – виголосив він.

Проте до Дня Незалежності, переконаний Кравчук, всі заплановані заходи щодо поліпшення благоустрою в Луцьку завершаться.

Крім цього, під час оперативки Кравчук наголосив, що треба навести лад і на Центральному ринку міста – забезпечити торговими місцями сезонних крамарів.

«Там страшне що робиться. На центральному ринку не має місць для того, щоб забезпечити торгівлею в середині приміщення або на території ринку тих людей, які приїжджають з сіл. Зараз почнеться літо. І молоко, ягоди, сир будуть продавати на вулиці», – висловився він.

Кравчук зазначив, що з цього приводу уже вирішено зібрати нараду.

«Не можуть сьогодні стояти по Луцьку 20-30 будок, які торгують продуктами. Незрозуміло, де ці будки беруться і хто їх ставить. Тому в цьому питанні треба навести лад. Якщо цього не зробимо, то скоро торгувати будуть і на Медвєдєва, і біля міської ради», – впевнений посадовець.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Лучанин Показати IP 24 Травня 2011 19:31
По-перше, дивлячись яких будок. Якщо це літо, то морозиво та холодна водичка на кожному кроці лучанам, окрім влади, заважати ніяк не буде. По-друге, якщо це хлібні кіоски (від хлібзаводів), то вартість хліба в них більша ніж в супермаркетах. Такі будки можна запросто зносити. Краще би спочатку проаналізували що лучанам потрібно, а що користі їм не приносить, а потім ламали...
Хохма Показати IP 24 Травня 2011 22:36
Азіків не тронуть. Полякають на три дня, а потім знову повилазять, а бабульку, яка яйця привезе ганяють муніципали-сілюки. Команда від яника: кожне яйце через легальний облік?
лучанка Показати IP 24 Травня 2011 23:56
а чудо печей скільки-це славіка
Rom Показати IP 31 Травня 2011 12:42
@На Соборності стоїть десять палаток незрозуміло якого значення. По Молоді десять палаток стоїть. Незрозуміло для чого вони і що там робиться» Що роблять? А ви не знаєте, Пане Святослав? Ну тоді нехай до вас прийдуть 975грн зарплати в місяць і ви взнаєте що там роблять палатки. А оті будки кормлять вас і всю вашу покращуючу життя вже сьогодні команду. Заберіть їх! Всіх! І разом з ними на пенсію! на 980грн/міс.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus