USD 39.70 40.10
  • USD 39.70 40.10
  • EUR 39.85 40.40
  • PLN 9.75 9.97

У луцькій мерії «війноньки» по Старому ринку відклали. До вересня?

30 Липня 2009 10:05
Виконком Луцької міськради сьогодні, 30 липня, прийняв рішення про впорядкування території, прилеглої до Центрального ринку. Про це повідомляє репортер «Волинських Новин».
Міський голова Богдан Шиба розповів, що зустрічався з керівниками підприємств, які там працюють, і домовився про дотримання санепіднорм. До кінця серпня має бути готовий пакет документів, щоб тут торгівля здійснювалася винятково в межах ринку, - наголосив градоначальник.
Заступник міського голови Петро Гоцалюк зазначив, що директор «Облспоживспілки» Марта Кандиба та підприємець Любомир Пахолко беруть на себе унормування торгівлі на ринку.
Відповідно до рішення виконкому, «Облспоживспілку» та підприємця Пахолка зобов’язано впорядкувати територію, прилеглу до їхніх ринків. Також вони повинні надати на ринкам місця для підприємців, у яких є документи на торгівлю.
Щоправда, міський голова додав: це не означає, що адміністрація ринків повинна ганяти підприємців, це – повноваження правоохоронних органів.
Водночас Марта Кандиба зазначила, що «Облспоживспілка» для торгівлі помідорами-огірками готова надавати місця площею 1-2 квадратних метри, але машини з кавунами варто «депортувати» на ското-фуражний ринок на вулиці Потебні.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Анонім Показати IP 14 Серпня 2009 20:57
Геть ГНИЛІ ПОМІДОРИ З ЗАМКОВОЇ !!!
Анонім Показати IP 14 Серпня 2009 21:28
Геть ГНИЛІ ПОМІДОРИ З ЗАМКОВОЇ !!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus