USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.94

У луцькій мерії запланували рейд. Відбулася – екскурсія. ФОТО

19 Червня 2009 09:34
Увечері вчора, 18 червня, представники контролюючих органів провели рейд закладами Луцька. Головна мета, очевидно, виявлення неповнолітніх, – повідомляє репортер «Волинських Новин».
 
Власне, рейд виявився мало результативним – лише в деяких закладах виявлено порушення, і то переважно стараннями представників санстанції. Як головну причину такої ефективності учасники рейду називали насамперед ранній час його проведення – «облава» розпочалася о 20.00.
 
Зокрема на підставі депутатського запиту голови постійної комісії з питань торгівлі, послуг та розвитку підприємництва Луцької міськради Юрія Довгуна спочатку перевірили так званий «бункер» поблизу житлового будинку № 33 на вулиці 8-го Березня.
 
«Бункером» виявився звичайнісінький підвал, який чомусь не замкнений. Його облюбували для «культурного» відпочинку неповнолітні, які там, за свідченнями мешканців, вживали спиртні напої і, ймовірно, наркотики.
 
Однак під час візиту перевіряльників там нікого не виявилося. На жаль, представників департаменту ЖКГ, які могли б пролити світло, що це за підвал, чому він відкритий, на балансі якої структури перебуває, у складі рейдової групи не виявилося.
 
Хоча, власне, комунальники начебто мали брати участь у перевірці. З яких причин цього не сталося – достеменно не відомо.
 
Далі перевіряльники завітали до комп’ютерного клубу на проспекті Соборності. Тут уже «розвернулася» санстанція, фахівці якої вказали, що на площі 25 квадратних метрів розташовано 9 комп’ютерів, а в другій кімнатці на 15 квадратів – ще чотири машини (норма – комп’ютер на шість квадратних метрів). Окрім того, відсутній медогляд в обслуговуючого персоналу.
 
Візити до грального закладу на вулиці Конякіна, кафе біля готелю «Лучеськ» та комп’ютерного клубу на проспекті Волі виявилися малопродуктивними – дві «точки» були зачинені, а в одній якихось суттєвих порушень не виявлено.
 
Аналогічно завершилася перевірка і двох закладів ресторанного господарства, які, хоч і були відчинені, але стояли порожні.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Вінстон Показати IP 19 Червня 2009 10:08
А до чого тут ці фото? Вони не мають жодного відношення до Луцька!
Анонім Показати IP 19 Червня 2009 12:59
Також як і департамент ЖКГ до даного "рейду"!
Hatahama77 Показати IP 19 Червня 2009 13:00
Це фото того підвалу на вулиці 8 березня))

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus