USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

У Луцькій міськраді «ганьблять» міліціонерів

30 Жовтня 2013 12:07
Під час матчу луцької ФК «Волинь» із «Говерлою» міліціонери намагались забрати у вболівальників червоно-чорний прапор.

Про це повідомив депутат Луцької міської ради Сергій Григоренко під час засідання 46 сесії Луцької міської ради сьогодні, 30 жовтня.

Так, зі слів депутата, правоохоронці намагались не лише відібрати у футбольних фанатів «святиню українського народу», а й довідатись їхні прізвища, аби у подальшому «тиснути на патріотів».

«Це ганебні речі! Жодних законодавчих обмежень шодо використання символіки УПА немає, тим паче на Волині, де УПА і зародилась. Вони замахнулися на святині українського народу! Ганьба міліціонерам!», - швидко продекламував Григоренко.

Він попросив Луцького міського голову Миколу Романюка посприяти у розслідуванні «ганьби» і прийняти міри.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
свідок Показати IP 30 Жовтня 2013 16:09
з якого часу це являється світинею українського народу? нехай Григоренко повісить його собі над ліжком і цілує кожний вечір, і нічого навязувати свою думку всім іншим. Люди по-різному сприймають це полотнище, і не потрібно "лоскотати нерви" суспільству і заробляти собі дешевий авторитет.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus