USD 39.00 39.37
  • USD 39.00 39.37
  • EUR 39.20 39.60
  • PLN 9.76 9.95

У Луцького КРК з’явилися перспективи?

28 Травня 2009 12:23
Керівництво ВАТ «Луцький картонно-руберойдовий комбінат» знайшло компроміс з профкомом і невдовзі підприємство запрацює. Про це під час засідання обласної комісії з питань забезпечення своєчасності виплати заробітної плати, пенсій, стипендій та інших соціальних виплат розповіла виконувачка обов’язків директора ВАТ «Луцький картонно-руберойдовий комбінат» Ніна Брель, – 28 травня інформує репортер «Волинських Новин».
 
Пані Брель сказала, що у підприємства – понад 1 мільйон заборгованості з виплати зарплатні, а також 2 мільйони боргів до бюджетів. Проте вже є динаміка погашення заборгованості з виплати заробітної плати.
 
Ніна Брель розповіла, що підприємство вже має державне замовлення на картон. Із профкомом досягнута домовленість про початок виробництва з першого червня. Наразі ж на комбінаті ведуться ремонтні роботи.
 
Заступник голови Волинської обласної державної адміністрації Василь Байцим зазначив, звертаючись до керівника «Луцького КРК»: «Інвестора ми вам знайшли». За словами пана Байцима, потенційний інвестор задоволений можливостями, які наявні на підприємстві.
 
Довідково:
 
Напружена ситуація на ВАТ \"Луцький картонно-руберойдовий комбінат\" триває вже приблизно півроку. Працівники підприємства у лютому навіть оголосили страйк.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus