USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

У луцькому парку презентували техніку, що не боїться молотка й арматури. ФОТО

17 Червня 2009 11:15
Цього літа хащі Центрального парку культури та відпочинку імені Лесі Українки у Луцьку розчищатиме французька та німецька техніка. Таке припущення під час її демонстрації висловив начальник департаменту ЖКГ Луцької міськради Владислав Стемковський, – повідомляє 17 червня репортер «Волинських Новин».
 
У центральному парку обласного центру Волині київська фірма презентувала французьку та німецьку техніку для зеленого господарювання. Для кращої демонстрації газонокосарки для трави та розчищення чагарників показали у дії. Також під час презентації представники фірми продемонстрували міцність техніки, зробивши кілька сильних ударів по пластиковому покритті молотком та наїхавши газонокосаркою на арматуру, що стирчала з-під трави.
 
Як розповів представник фірми Ростислав Стиранкевич, ці машини можна купити або замовити виконання робіт. Проте в оренду «на чужі руки» вони техніку не дають, оскільки вона вимагає навчених працівників.
 
У коментарі Владислав Стемковський зазначив, що три одиниці такої техніки цілком достатньо, щоб навести лад у центральному парку, адже вона заміняє більш ніж тридцять працівників. Тому міська влада зробить усе можливе, аби презентовані машини для ведення зеленого господарювання вже цього літа упорядковували луцький парк. «Це складно по ціні, проте в неї досить велика ефективність», – зауважив головний господарник міста.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Анонім Показати IP 17 Червня 2009 11:46
Як той Стемковський вже дістав... На зекономлені гроші знов у кредит новий джип купить;))), а в парку як був бардак, так і залишиться, і не тільки у парку. Він уже два роки не може викосити траву, може він її курить?
хз Показати IP 17 Червня 2009 12:17
)))) курить!!!! 100%!!! там в міськраді фсе керівництво курить... це ж треба аж зі столиці пригнати техніку шоб вони викосили нашу траву, самі ж ми ну ніяк справитись не можемо!!! велике прхання до керівництва міста - діліться з жителями тим шо ви курите бо ми вас не розуміем!!!
Вінстон Показати IP 17 Червня 2009 12:52
Даааааааааа! Новітня техніка)))). Особливо друга фотка! Я ржав і падав! А щодо бабла, так його точно відмили. Зекономили на старенькому, побитому горі тракторцю. Але це нічого. Головне, що по наших дорогах будуть їздити "відмиті мерси чи бехі.
Анонім Показати IP 17 Червня 2009 14:16
Нащо в тракторі костилі????
Аноніми Показати IP 19 Червня 2009 18:24
костилі у тракторі це приналежності аптечки)))

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus