USD 39.40 39.73
  • USD 39.40 39.73
  • EUR 39.63 40.00
  • PLN 9.80 9.95

У луцькому пологовому від сьогодні ‒ тепло

11 Жовтня 2012 14:11
У Луцьку міську клінічну лікарню, клінічний пологовий будинок, обласний спеціалізований будинок дитини та спальний корпус школи-інтернату вже розпочато подачу тепла.

Про це йдеться на сайті Луцької міської ради.

Розпорядження про початок опалювального сезону з 15 жовтня підписав Луцький міський голова Микола Романюк.

Цим же документом доручено ДКП «Луцьктепло» здійснювати забезпечення теплом, в першу чергу, дитячих, лікувальних, навчальних закладів, геріатричного пансіонату. Тож, від сьогодні тепло ‒ у Луцькій міській клінічній лікарні, клінічному пологовому будинку, обласному спеціалізованому будинку дитини та спальному корпусі школи-інтернату, ‒ зазначають на сайті.

У Луцькраді просять мешканців житлових будинків дотримуватися обов’язків споживачів теплової енергії відповідно до Правил надання послуг з централізованого опалення, постачання холодної та гарячої води і водовідведення.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Чеширский Кот Показати IP 11 Жовтня 2012 16:15
Чтобы согреться надо срочно забеременеть и лечь на сохранение?
маха Показати IP 11 Жовтня 2012 21:18
супер комент !!! це правда !?!
Синоптик В. Н. Показати IP 12 Жовтня 2012 07:15
"Розпорядження про початок опалювального сезону з 15 жовтня підписав Луцький міський голова Микола Романюк." - кожного року українці на початку жовтня мерзнуть, чекаючи того заповітного 15 числа, щоб напередодні завершення опалювального сезону отримати спеку у домівках... Пострадянський синдром. Погода не прислухається до розпоряджень і чхати нібесній канцелярії на ліміти!
Лучанка Показати IP 12 Жовтня 2012 11:27
А я вважаю, що вазагалі потрібно в пологовому будинку раніше починати палити, вже тиждень назад необх. було запалити, там ж вагітні, майб. наше...!!! А в квартирах теж діти є, немовлята є..., н да..., пора той сезон раніше розпочинати, бо це ще радяньські залишики, достатньо вже їх нам в житті!!! Зараз новий час...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus