USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

У Луцькому районі більшає дітей

26 Листопада 2008 11:22
Начальник управління праці та соціального захисту населення Луцької РДА Алла Климчук розповіла про стан виплат допомог по догляду за дітьми під час колегії Луцької РДА. Про це 26 листопада повідомляє репортер «Волинських Новин».
За словами пані Климчук, зараз у районі – 3 928 одержувачок допомого по догляду за дітьми. Ця кількість на 700 чоловік більша, ніж за аналогічний період минулого року. 
Також Алла Климчук зазначила, що сума виплат за загаданий період зросла на 4 мільйони гривень. Чиновниця це пояснює як підняттям самої суми виплат, так і збільшенням кількості тих, хто її отримує. В середньому, за її словами, сім’я отримує 824 гривні на місяць. Найбільша кількість отримувачів допомог – родини з однією-двома дитьми.Пізніше голова Луцької РДА Володимир Демчук висловив сподівання, що район із другого місця по народжуваності в області переміститься на перше, обігнавши Камінь-Каширщину.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus